Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-03-11, 10:33 AM   #73
AthlonXP1800
Registered User
 
AthlonXP1800's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom
Posts: 4,352
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

Found the demo torrent and now downloading, 4 hours left.

1.7GB for a short demo?
__________________
Intel Core i7 3770K, Corsair H80 liquid cooler with Noctua S12-1200 fan, ASUS P8Z77V with UEFI 2104, 16GB Samsung Green 30nm DDR3-RAM, Pioneer BDR-S09XLT 16x Blu-ray writer, Corsair AX850 PSU, Western Digital 2TB SATA3 hard drive, CanonScan LiDE 210 scanner, Microsoft Internet Keyboard, Microsoft Touch Explorer mouse, 32inch Sharp LC32LE600 LED TV, EVGA Geforce GTX 670 SC 4GB with Geforce 370.50 driver, 50Mb broadband Virgin Media VMDG480 Super Hub, Aspire Xplorer Midi Tower, Windows 8.1 Pro 64bit.
AthlonXP1800 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 11:37 AM   #74
Bah!
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 868
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

This game makes Daikatana look like a masterpiece. I knew the game was going to be a dud, and that only rabid fanboys of Duke would keep it from being one of the worst failures in gaming, but this is sad.

I don't know how anyone could enjoy this game, and if waited a decade and a half for it to be released, I'd be pissed off.
Bah! is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 11:43 AM   #75
AthlonXP1800
Registered User
 
AthlonXP1800's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom
Posts: 4,352
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

DAMMIT!

After download completed I clicked on DukeForeverdemo.exe and it required Steam but I am in the UK, it wont started as it only worked on US steam.
__________________
Intel Core i7 3770K, Corsair H80 liquid cooler with Noctua S12-1200 fan, ASUS P8Z77V with UEFI 2104, 16GB Samsung Green 30nm DDR3-RAM, Pioneer BDR-S09XLT 16x Blu-ray writer, Corsair AX850 PSU, Western Digital 2TB SATA3 hard drive, CanonScan LiDE 210 scanner, Microsoft Internet Keyboard, Microsoft Touch Explorer mouse, 32inch Sharp LC32LE600 LED TV, EVGA Geforce GTX 670 SC 4GB with Geforce 370.50 driver, 50Mb broadband Virgin Media VMDG480 Super Hub, Aspire Xplorer Midi Tower, Windows 8.1 Pro 64bit.
AthlonXP1800 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 11:57 AM   #76
jolle
Registered User
 
jolle's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2,804
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

Quote:
Originally Posted by AthlonXP1800 View Post
DAMMIT!

After download completed I clicked on DukeForeverdemo.exe and it required Steam but I am in the UK, it wont started as it only worked on US steam.
Not sure what you mean, but I activated it on Steam and played it fine here in Sweden.
Or did you download it "externally"?
Had a early access code from picking up Borderlands during the Xmas sale.
__________________
Q6700, Abit X38 QuadGT, 8Gb (4x 2GB) OCZ Reaper DDR2 1066MHz, Gainward GTX 285 1Gb, X-Fi XtremeMusic
jolle is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 12:34 PM   #77
grey_1
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

I think I'll pass on this after reading the feedback here. Bandwidth is precious.
  Reply With Quote
Old 06-03-11, 01:22 PM   #78
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

Quote:
Originally Posted by grey_1 View Post
I think I'll pass on this after reading the feedback here. Bandwidth is precious.
Yep.
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 01:23 PM   #79
LurkerLito
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,550
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

It wasn't terrible, but I definitely don't like it enough to want to buy it till it's at most $15. I liked the original duke when it was released, but for some reason this one just feels off. Maybe my expectations were too high given the time it was in development.
__________________

Main PC: Asus P8Z77-V Deluxe ; Intel i7-3770k ; GSkill Ripjaws X Series 16GB DDR3 2133 (2x8GB) ; Seasonic X Series X-1050 PSU ; Corsair H100 ; EVGA GTX-670 ; Mushkin 240GB SSD system drive
Old PC: ABIT IP35 Pro ; Intel Core2 Quad Q6600 ; Patriot 6GB (3x2GB) DDR2 800 RAM ; EVGA GTX480 SC ; Antec P190 Case ; EnzoTech Ultra120 CPU Cooler
LurkerLito is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 01:55 PM   #80
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

I must be crazy. Ive finished it like 5 times already. I love the atmosphere and detail.

I was thinking that something is broken with horizontal scanlines on first level (ala old arcade games) but then they showed that its a game inside a game which Duke is playing So then when I play as "real" duke there are no more scanlines.

btw... on technical side. I am getting allright fps, but a litttle bit of fps deeps and stutters here and there. Adding 2x1gb of same ram I have would help? Or am I bottlenecked by 512mb on my 8800?

I have plan to setup entirely new pc after summer, but 2x1gb of geil ultra ram is quite cheap and it might not be a stupid idea to boost this setup until then... but even a small waste of money is well.. waste of money

Anyone else is Duke fan who is happy and cant wait till 10th/14th ?
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote

Old 06-03-11, 03:09 PM   #81
Greedo
 
Join Date: Jan 2011
Location: mos eisley cantina
Posts: 1,259
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!



game looks like absolute ****.
Greedo is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 03:44 PM   #82
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

Quote:
Originally Posted by Greedo View Post


game looks like absolute ****.
seriously? I pity You ,if thats a deal breaker over a fun game.
Besides. Graphics are in fact GOOD. above medicore
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 03:49 PM   #83
AthlonXP1800
Registered User
 
AthlonXP1800's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom
Posts: 4,352
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

Quote:
Originally Posted by jolle View Post
Not sure what you mean, but I activated it on Steam and played it fine here in Sweden.
Or did you download it "externally"?
Had a early access code from picking up Borderlands during the Xmas sale.
Yes I downloaded it externally and dont have early access code but anyway I managed to get it loaded and played the demo and it was FUN.

The graphics was quite good but some seem unfinished based on modified Unreal 2.5 engine, if Gearbox took over 3DRealms project 5 years ago then the graphics will be on par with DOOM3.

I laughed at some comments on many forums about DNF, stated the graphics sucked but I found the game FUN and interacted and one said the graphics is no where at same level as Witcher 2 graphics.
__________________
Intel Core i7 3770K, Corsair H80 liquid cooler with Noctua S12-1200 fan, ASUS P8Z77V with UEFI 2104, 16GB Samsung Green 30nm DDR3-RAM, Pioneer BDR-S09XLT 16x Blu-ray writer, Corsair AX850 PSU, Western Digital 2TB SATA3 hard drive, CanonScan LiDE 210 scanner, Microsoft Internet Keyboard, Microsoft Touch Explorer mouse, 32inch Sharp LC32LE600 LED TV, EVGA Geforce GTX 670 SC 4GB with Geforce 370.50 driver, 50Mb broadband Virgin Media VMDG480 Super Hub, Aspire Xplorer Midi Tower, Windows 8.1 Pro 64bit.
AthlonXP1800 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 06:47 PM   #84
Quick420
Registered User
 
Quick420's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: London,Canada
Posts: 1,445
Default Re: Duke Nukeum Forever has gone Gold!

Just finished the demo.I thought it was pretty well done,the cycloid was fun to kill.Judging from the level of interactivity in the demo the full game should be a hoot as well.One thing about the demo though,was a lack of enemies.I'll play through again on hardest skill and see if there are more baddies.The truck is a fun addition as well.Finally DUKE IS BACK
__________________
:Gaming Rig:
Asus P5N-D SLi E8400 Wolfdale@3.6ghz/TTBig TyphoonCooler 51c Orthos 3hrs
Galaxy GTX560ti-GC 296.10 Forceware 950/1900/2200,1100mv,Gts250/Physx
2x2gb Ddr2 1066mhz 4-4-4-12 1T
3xWD WD5000AAKS 500gb/sata300/ 1xSeagate 320gb Ide(tuuunz)
X-fi Fatality Pro*ASUS VH242H 24"LCD*:::Windoze 7-64bit:::
Sony DvD/Ram-Drive
Logitech G25
3dmark06 17,898 Vantage 12,851



If the light is GREEN the trap is clean
Quick420 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.