Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > General Hardware

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-16-11, 06:10 AM   #1
supra
2JZ powered
 
supra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Aus
Posts: 1,321
Send a message via MSN to supra
Default Strange mouse problem

Hey all

Has anyone ever come across this problem.

I have a Cyborg Rat 5 Mouse for a few months now and just out of the blue the cursor doesnt work when I boot into windows now.

I can change dpi through the buttons I can right click but I cant move the mouse. The only way I can get it working is by plugging another mouse into the PC and using it for a few minutes and then the Rat 5 will start working again.

Now once it starts working it is fine. I can leave my PC on for days and I will still be ok. Its only when I turn off or restart my PC it will happen.

I have updated my drivers and reverted back to the original drivers that came on disc but the problem remains. I have tried plugging and unpluhging the mouse when booted into windows and using different USB ports but doesnt help.

Booting into safemode doesnt help.

anyone have any ideas? or similar issues?
__________________
supra is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.