Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-08-11, 07:43 PM   #145
JediKnight
Kyle Katarn
 
JediKnight's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: NYC
Posts: 134
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Quick question. I have the steam Far Cry 2 and been playing a few days. All is do is run around doing missions the gunshop guy sends me to. Theyre all the same, except the signal tower missions here and there to break it up. Is this all you do? It feels like ground hog day everyday. thanks.
__________________
"Im no Jedi. Im just a guy with a lightsaber and a few questions"

Intel Core i7 - 3770K| ASUS Maximus V Formula ACIII Mobo | 8 Gig Corsair Vengeance 1600 | EVGA 450 GTS | WD 1TB 64MB HDD | Lite On iBS312 BD RW Drive | Samsung VX922 | Windows 7 Home Premium 64 | Cooler Master HAF 922 case | Cooler Master Silent Pro M700 PSU
JediKnight is offline   Reply With Quote
Old 08-08-11, 07:55 PM   #146
Rummy
 
Join Date: Mar 2004
Location: Under your bed
Posts: 1,685
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Quote:
Originally Posted by JediKnight View Post
Quick question. I have the steam Far Cry 2 and been playing a few days. All is do is run around doing missions the gunshop guy sends me to. Theyre all the same, except the signal tower missions here and there to break it up. Is this all you do? It feels like ground hog day everyday. thanks.
Fay Cry 2 sucks ass, quit while you're ahead.
May I suggest you play Crysis 2 with DX11.
Rummy is offline   Reply With Quote
Old 08-08-11, 08:57 PM   #147
lee63
Classified
 
lee63's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Murrieta, U.S./Taunton, U.K.
Posts: 4,263
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Quote:
Originally Posted by DiscipleDOC View Post
Your 580 should be more than enough.

It's good to see you back in the 'game'.
Its good to be almost back, I just need a GPU and OS and I'm good to go anyone else running just one 580 with this game ?
__________________
lee63 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-11, 09:37 PM   #148
Rummy
 
Join Date: Mar 2004
Location: Under your bed
Posts: 1,685
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Why not get a 6970? Or 6950 Xfire
Rummy is offline   Reply With Quote
Old 08-08-11, 10:12 PM   #149
MowTin
 
MowTin's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,205
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Quote:
Originally Posted by JediKnight View Post
Quick question. I have the steam Far Cry 2 and been playing a few days. All is do is run around doing missions the gunshop guy sends me to. Theyre all the same, except the signal tower missions here and there to break it up. Is this all you do? It feels like ground hog day everyday. thanks.
Yes. But the key to enjoying that game is being creative about how you complete your missions. If you sit in the bush sniping every mission it will get boring fast.

P.S. wrong thread
__________________
i7 920 @ 3.6Ghz | 480 GTX | 3x2GB OCZ Gold | x58 3SLI | X-Fi Extreme Gamer | Samsung 226BW | Samsung 4665F LCD HDTV | Kenwood 500W receiver

PS3 | Xbox 360
MowTin is offline   Reply With Quote
Old 08-09-11, 12:43 AM   #150
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Quote:
Originally Posted by JediKnight View Post
Quick question. I have the steam Far Cry 2 and been playing a few days. All is do is run around doing missions the gunshop guy sends me to. Theyre all the same, except the signal tower missions here and there to break it up. Is this all you do? It feels like ground hog day everyday. thanks.
yap, that pretty much it, design 4 misions types and copy and paste 100s of time.

then place 100s of enemy checkpoints every half mile that respawns every 5 minutes. by the time you finish mission and you head back, checkpoint is rebuild.
FC2 is a piss poor excuse of a game.
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-11, 01:30 AM   #151
lee63
Classified
 
lee63's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Murrieta, U.S./Taunton, U.K.
Posts: 4,263
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Quote:
Originally Posted by Rummy View Post
Why not get a 6970? Or 6950 Xfire
I just thought about that, I'm bidding on a 6970 on ebay right now
__________________
lee63 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-11, 09:15 PM   #152
Rummy
 
Join Date: Mar 2004
Location: Under your bed
Posts: 1,685
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Good Luck
Rummy is offline   Reply With Quote

Old 08-09-11, 11:46 PM   #153
lee63
Classified
 
lee63's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Murrieta, U.S./Taunton, U.K.
Posts: 4,263
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Quote:
Originally Posted by Rummy View Post
Good Luck
Thx, I'm trying to get a XFX for the the double life time warranty
Probably end up getting two
__________________
lee63 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-11, 11:53 PM   #154
Rummy
 
Join Date: Mar 2004
Location: Under your bed
Posts: 1,685
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Sweet
Rummy is offline   Reply With Quote
Old 08-13-11, 09:24 PM   #155
Sean_W
Registered User
 
Sean_W's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,423
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

Quote:
Originally Posted by JediKnight View Post
Quick question. I have the steam Far Cry 2 and been playing a few days. All is do is run around doing missions the gunshop guy sends me to. Theyre all the same, except the signal tower missions here and there to break it up. Is this all you do? It feels like ground hog day everyday. thanks.
The actual missions are quiet varied and you don't stay on the same map as well. You actually get a whole new map to play later in the game. Gunshop and signal tower are just side extra stuff but you can go and look for stuff like diamonds any time you want. The checkpoint re-spawn is easy enough to get around, just a bus to the outer edges of the map, or used the boat. Don't play the game linear and go back the way you came, find another route.
Sean_W is offline   Reply With Quote
Old 11-16-11, 07:45 PM   #156
Killroy X
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Idunno, Maryland
Posts: 153
Default Re: Crysis 2 DX11 Patch Live

So finally got around to purchasing this game cheap last week. Downloaded the High Rez and DX 11 after playing around with Cryis generic just to compare. Problem is, with the High Rez and DX 11 enabled, the game simply doesn't work.

I'm trying to fudge around with the settings, but so far no luck. I know my processor is a little out of date, but wanted to know if I have any chance with these new mods.
__________________
Intel Duo Core 8400
Gigabyte Nvidia 460GTX 1GB
4 GIG G.Skills
320 Western Digital Caviar
eVGA MB 780i
Corsair 750TX
Antec 900 Case
Samsung Syncmaster 206BW
Asus VE247H LED
Windows 7 64 bit
Killroy X is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.