Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 09-22-11, 10:01 AM   #1
PeterJensen
Guest
 
Posts: n/a
Default Origin names?

Dont know if there is a thread for this

What is your guys Origin names?

Mine is: m000trix

Please ADD
 
Old 09-22-11, 10:49 AM   #2
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Origin names?

Origin blows... I don't even know my name on it, I just log in download my games and quit. It's too big of a resource hog to keep running. It even uses more then Steam!
 
Old 09-22-11, 11:13 AM   #3
Sean_W
Registered User
 
Sean_W's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,423
Default Re: Origin names?

Quote:
Originally Posted by |MaguS| View Post
Origin blows... I don't even know my name on it, I just log in download my games and quit. It's too big of a resource hog to keep running. It even uses more then Steam!
Why would you have to worry about resources with that rig? Origin doesn't run in the background like Stream, only for BF3, so in effect. It's just a non issue unless there is a bug(Origin is still beta).
Sean_W is offline  
Old 09-22-11, 11:18 AM   #4
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Origin names?

Quote:
Originally Posted by Sean_W View Post
Why would you have to worry about resources with that rig? Origin doesn't run in the background like Stream, only for BF3, so in effect. It's just a non issue unless there is a bug(Origin is still beta).
Origin always runs on the background unless you close the program, it automatically minimizes to the task bar. I bet Star Wars will have it running in the background as well. While I have a good rig I just don't like many programs running especially when they are for the most part useless.
 
Old 09-22-11, 01:06 PM   #5
Sean_W
Registered User
 
Sean_W's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,423
Default Re: Origin names?

Quote:
Originally Posted by |MaguS| View Post
Origin always runs on the background unless you close the program, it automatically minimizes to the task bar. I bet Star Wars will have it running in the background as well. While I have a good rig I just don't like many programs running especially when they are for the most part useless.
No it does not. BF3 is the only game that need Origin to be running while playing the game. If you start your games from inside Origin then yes, it's running of course but that's only if you want the integration with Origin chat like Stream.
Sean_W is offline  
Old 09-22-11, 01:41 PM   #6
mojoman0
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: California
Posts: 3,566
Default Re: Origin names?

origin also has the overlay web browser so you can access battlelog from within game
mojoman0 is offline  
Old 09-22-11, 09:20 PM   #7
Rummy
 
Join Date: Mar 2004
Location: Under your bed
Posts: 1,692
Default Re: Origin names?

253Rummy
Rummy is offline  
Old 09-22-11, 11:58 PM   #8
Roliath
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Origin names?

Quote:
Originally Posted by |MaguS| View Post
Origin blows... I don't even know my name on it, I just log in download my games and quit. It's too big of a resource hog to keep running. It even uses more then Steam!
lmao

are you ****ing serious
 

Old 09-23-11, 12:51 AM   #9
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: Origin names?

Before this turns into a STEAM IZ BETTAR vs. NO ORIGIN IZ BETTAR debate, the fact that this thread is unnecessary to begin with warrants it's closing.
ViN86 is offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.