Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-29-11, 12:27 PM   #1177
mojoman0
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: California
Posts: 3,566
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

yea i get that too. could be driver issue. pword for caspian is now

shoppingcartsareagoodride
mojoman0 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-11, 12:32 PM   #1178
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

The horrible, horrible beta has actually made me excited about MW3. Screw this crap. If you dont think this is garbage you are lying to yourself.

Drivers are bad too - seeing those lines at times... and the flashing is killing me.

This game makes COJ the cartel look like a masterpiece.
__________________
i7-2600k @ 4.6Ghz, Zotac GTX 680 (1310/7000), 16GB DDR3 1600, 2 x 1TB Samsung F3 RAID 0, Windows 7 x64, CPU and GPU custom watercooled

Quote:
Originally Posted by General Lee View Post
Oh, if the whole world had only one neck for me to squeeze in my hands...
mailman2 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-11, 12:38 PM   #1179
PeterJensen
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

Quote:
Originally Posted by mailman2 View Post
The horrible, horrible beta has actually made me excited about MW3. Screw this crap. If you dont think this is garbage you are lying to yourself.

Drivers are bad too - seeing those lines at times... and the flashing is killing me.

This game makes COJ the cartel look like a masterpiece.
lol?
  Reply With Quote
Old 09-29-11, 12:43 PM   #1180
Sean_W
Registered User
 
Sean_W's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,423
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

Quote:
Originally Posted by trivium nate View Post
16/32 cann not join cuz full
20/32 could not join cuz full


**** this piece of ****
Just click on the servers and they will refesh the player numbers.
Sean_W is offline   Reply With Quote
Old 09-29-11, 12:44 PM   #1181
trivium nate
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,023
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

Quote:
Originally Posted by Sean_W View Post
Just click on the servers and they will refesh the player numbers.
yeah i ****ing do that and it says their all full

i click quick match something pops up on the bottom saying match making, in game press alt enter to full screen and it just stays their this game sucks ass apile of **** i cant wait for wm3
__________________
CM-HAF-932//AMD Phenom-II-X4-965-BE-Deneb-3.4 GHz-Quad Core//CorsairH50
ASRock 770 EXTREME3 Mobo//EVGA GTX-480(1536MB GDDR5)-Arctic Cooling Accelero Xtreme+cooler
180GB SSD//3TB//G.SKILL Ripjaws X Series 8GB//DVD-RW//blu-Ray//1000 Watt Corsair PSU
42"Vizio TV-1920x1080-1080P-120Hertz//Win 7 Ultimate(64)//XBox360-pc controller
Saitek Eclipse 2 keyboard//Razer DeathAdder Mouse//250gb-Xbox 360//160gb-PS3
trivium nate is offline   Reply With Quote
Old 09-29-11, 12:51 PM   #1182
Sean_W
Registered User
 
Sean_W's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,423
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

MW3 will be the same, even Crysis 2 was the same and couldn't get into a game. I don't much a of problemj getting into a game but Caspian Border servers are all full.
Sean_W is offline   Reply With Quote
Old 09-29-11, 12:54 PM   #1183
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Anyone else seeing this randomly appear...


I know its beta but come on...really ?
yeah i got it
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 09-29-11, 12:55 PM   #1184
mojoman0
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: California
Posts: 3,566
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

Quote:
Originally Posted by trivium nate View Post
yeah i ****ing do that and it says their all full

i click quick match something pops up on the bottom saying match making, in game press alt enter to full screen and it just stays their this game sucks ass apile of **** i cant wait for wm3
close out the window and try again. you can also use the filter for 5+ open slots then hit view servers and you wont have this problem
mojoman0 is offline   Reply With Quote

Old 09-29-11, 01:13 PM   #1185
Roadhog
Resident Alien
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6,776
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

added some more caspain border screenshots to my album.

http://roadhog2k5.imgur.com/battlefield_3
Roadhog is offline   Reply With Quote
Old 09-29-11, 01:17 PM   #1186
Logical
Registered User
 
Logical's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: UK
Posts: 2,523
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

Just played Caspian border. Enough to put me off the game entirely...Thankyou EA/Dice for giving me the opportunity to try out BF3 before i buy it, you have now saved me a good 35 quid that i can spend on a game that deserves it.

Why i dislike BF3 so far...
Lag
glitches
regless
spawn killers
team killers (running people over in jeeps as they wait for plane sigh)
glitchy sound
Visuals aren't THAT good
mouse performance is terrible (input lag)
annoying 1 hit shots from a smg hitting me from what seems like 10 miles across a map and killing me, so far the guns are way unbalanced.....

Why is everyone enjoying this beta? Is it just me that hates what the Dice team have done ?

Had to come off bf3 beta and have a quick game of cod4 just to remind me how an FPS game should play...yes i did just say that because behind all the glorious visuals that some say they have seen in bf3 the actual gameplay as far as fps games go isnt that good.
Logical is offline   Reply With Quote
Old 09-29-11, 01:18 PM   #1187
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

the servers are jacked now, you cant move without falling into the map in Metro. I've tried about 10 different servers, they are all doing it now.
__________________
i7-2600k @ 4.6Ghz, Zotac GTX 680 (1310/7000), 16GB DDR3 1600, 2 x 1TB Samsung F3 RAID 0, Windows 7 x64, CPU and GPU custom watercooled

Quote:
Originally Posted by General Lee View Post
Oh, if the whole world had only one neck for me to squeeze in my hands...
mailman2 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-11, 01:19 PM   #1188
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,134
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default Re: Official Battlefield 3 Beta Thread

Quote:
Originally Posted by mailman2 View Post
the servers are jacked now, you can move without falling into the map in Metro. I've tried about 10 different servers, they are all doing it now.
it is probably because of the added stress. yesterday it was smooth as a baby's bottom.
bob saget is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.