Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-23-11, 12:55 PM   #13
kriko
openSuSE11
 
kriko's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Europe, Slovenia, Koper
Posts: 515
Default Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

I have glibc 2.11 and I don't experience the mentioned problem.
kriko is offline   Reply With Quote
Old 10-23-11, 01:06 PM   #14
ioni
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 63
Default Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

Quote:
Originally Posted by Plagman View Post
I filed bug 892667 to track this issue.

Thanks for the bug report.
thanks.
ioni is offline   Reply With Quote
Old 10-24-11, 03:24 AM   #15
rainerklier
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 45
Angry Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

Quote:
Originally Posted by kriko View Post
I have glibc 2.11 and I don't experience the mentioned problem.
i also have glibc 2.11.
i use opensuse11.4 64bit with latest Xorg packages and the 64bit version of the flash-plugin.

and this bug also affects me.



sometimes it helps to reload a webpage with flash-content, to show the flash.
but most of the time, the flash-plugin crashes.

i have to downgrade nvidia driver ....
rainerklier is offline   Reply With Quote
Old 10-24-11, 07:41 AM   #16
sambo57u
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 52
Default Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

I can confirm the *everytime* crash on NVS240M (Thinkpad).
I am on Fedora 15+updates with glibc 2.14.1. Everyhting is
fine with 285.05.09.
sambo57u is offline   Reply With Quote
Old 10-24-11, 11:34 AM   #17
Sonorpearl
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
Default Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

The Bug is only under the 11 Version of Flash.
Just use that Version:
http://www.myscienceisbetter.info/fl...6_64.so.tar.gz
Simply Replace the old one with this and everything will run fine.

It helped many Friends of mine, so try it out.
Sonorpearl is offline   Reply With Quote
Old 10-24-11, 11:45 AM   #18
epithumia
urk
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 14
Default Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

Seems legit. Not.

Hopefully anyone who tries this does so with a scratch machine.
epithumia is offline   Reply With Quote
Old 10-24-11, 12:41 PM   #19
towo|
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 113
Default Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

I can confirm, flash 10.0 r45 works without problems with driver 290.03
towo| is offline   Reply With Quote
Old 10-24-11, 03:02 PM   #20
Soulsuke
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 11
Default Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

I've just tested this on Debian Sid amd_64... Flash plugin (11.0 r1) seems to be unstable with Iceweasel and Chromium (crashing every once in a while), but somehow it doesn't give me any problem with Opera
Soulsuke is offline   Reply With Quote

Old 10-24-11, 06:47 PM   #21
ant
A GeForced Ant
 
ant's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: An Ant Farm
Posts: 348
Default Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

Quote:
Originally Posted by towo| View Post
I can confirm, flash 10.0 r45 works without problems with driver 290.03
I had this problem too and using v10 fixed it. I need the newest NVIDIA driver due to Debian's X.org issue.
__________________
Ant @ The Ant Farm (http://antfarm.ma.cx) and Ant's Quality Foraged Links (http://aqfl.net).
ant is offline   Reply With Quote
Old 10-25-11, 01:08 AM   #22
Tsu Jan
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 27
Default Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

I have 64-bit Flash 11.0 r1, FF 7.0.1, nVidia 290.03-1, Xserver 1.11.1.901-2, and eglibc 2.13 on Debian, and I see no crash.
Tsu Jan is offline   Reply With Quote
Old 10-25-11, 05:00 AM   #23
ant
A GeForced Ant
 
ant's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: An Ant Farm
Posts: 348
Question Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

Quote:
Originally Posted by Tsu Jan View Post
I have 64-bit Flash 11.0 r1, FF 7.0.1, nVidia 290.03-1, Xserver 1.11.1.901-2, and eglibc 2.13 on Debian, and I see no crash.
Hmm, I wonder if it is a 32-bit thing only? I am using 32-bit everything for softwares.
__________________
Ant @ The Ant Farm (http://antfarm.ma.cx) and Ant's Quality Foraged Links (http://aqfl.net).
ant is offline   Reply With Quote
Old 10-25-11, 08:52 AM   #24
Stendall
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 25
Default Re: flashplugin crashes when using ONLY nvidia 290.03

Debian AMD64 Wheezy/sid
Flash 11.0 r1
Do not work with:
Chromium 13.0.782.220 (Developer Build 99552 Linux)
Iceweasel 7.0.1

Work flawlesly:
Midori 0.4.1 (Webkit)

Must be related with the method used to create the window where flash plugin will run.
Stendall is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.