Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 11-02-11, 03:30 PM   #49
ElL33t
Brobama
 
ElL33t's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 805
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

Quote:
Originally Posted by Sean_W View Post


There you go, I fixed it for DICE. You can all sleep better at night knowing I came to your rescue and fend off the evil lying game developers.
It all depends on the meaning of what "is" is.
__________________
OBAMA 2012
I am the #1 Obama supporter
ElL33t is offline  
Old 11-02-11, 03:32 PM   #50
ArrowMk84
Registered User
 
ArrowMk84's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,010
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

This is like arguing about Ford designing a car for a supermodel and then changing things to accommodate a sweaty fat guy.
__________________
Intel i7-2600k @ 4.6GHz | Asus Maximus IV Extreme | 2x4GB Corsair Vengeance 1866 MHz 9-10-9-27 | Dual EVGA GeForce GTX 580 3GB | Creative X-Fi Titanium Pro PCI-E | Intel 510 Series SSD 120 GB | 2x Raptor 600 GB RAID | 2TB WD Black | Lite-On 21x Blu-ray Burner | Corsair AX1200 Modular PSU | Silverstone FT02 | Corsair H60 with Dual Fans | Dell 3007-HC 30" LCD | Audioengine 5 & S8

Windows 7 Ultimate x64 SP1
ArrowMk84 is offline  
Old 11-02-11, 03:33 PM   #51
mojoman0
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: California
Posts: 3,566
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

and in the end the supermodel loves it
mojoman0 is offline  
Old 11-02-11, 03:34 PM   #52
ElL33t
Brobama
 
ElL33t's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 805
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

Quote:
Originally Posted by Sean_W View Post
Got nothing to do with that Vin. They lied at the presentation when it should have said 'PC was lead platform'.

If I said I was doing some work on you car and it was lead car I was doing work on when I gave it you, but it wasn't, you wouldn't be too happy or do you like being lied to?
Only if he didn't lead with his car. That isn't the case here. There wasn't any other car in the shop. There was one car. They just switched how they were working on it. Nothing else was put in front of it because of that whole time space continuum thing. That is of course if they got the flux capacitor fixed by the third movie. Then maybe they could have lead with the console. That wouldn't work either Doc because you would still end up in the wild west.

I broke my promise.... i know. I should have lead with being serious then switch to trolling....
__________________
OBAMA 2012
I am the #1 Obama supporter
ElL33t is offline  
Old 11-02-11, 03:34 PM   #53
Sean_W
Registered User
 
Sean_W's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,423
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

Quote:
Originally Posted by ArrowMk84 View Post
This is like arguing about Ford designing a car for a supermodel and then changing things to accommodate a sweaty fat guy.
Are you saying that consoles are the sweaty fat guy?
Sean_W is offline  
Old 11-02-11, 03:37 PM   #54
ArrowMk84
Registered User
 
ArrowMk84's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,010
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

Quote:
Originally Posted by Sean_W View Post
Are you saying that consoles are the sweaty fat guy?
Of course. Just because I understand that the mouth-breathing console savages are publishers' bread-and-butter doesn't mean I have to like it. </PC Snob>
__________________
Intel i7-2600k @ 4.6GHz | Asus Maximus IV Extreme | 2x4GB Corsair Vengeance 1866 MHz 9-10-9-27 | Dual EVGA GeForce GTX 580 3GB | Creative X-Fi Titanium Pro PCI-E | Intel 510 Series SSD 120 GB | 2x Raptor 600 GB RAID | 2TB WD Black | Lite-On 21x Blu-ray Burner | Corsair AX1200 Modular PSU | Silverstone FT02 | Corsair H60 with Dual Fans | Dell 3007-HC 30" LCD | Audioengine 5 & S8

Windows 7 Ultimate x64 SP1
ArrowMk84 is offline  
Old 11-02-11, 03:39 PM   #55
mojoman0
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: California
Posts: 3,566
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

johan anderson (Repi), the guy in the slides, works on the frostbite engine team. His work is behind the scenes meaning to his knowledge, the technology of the game, Frostbite 2.0 was built by his team using the PC as the lead platform. This new interview is from one of the producers of the game itself, meaning the content and ui, etc. portion of the game had to be shifted towards the console to get it finished for both platforms. This is why the game still looks and feels gorgeous, but has slight console ui elements.
mojoman0 is offline  
Old 11-02-11, 03:41 PM   #56
Sean_W
Registered User
 
Sean_W's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,423
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

Clearly because the UI is console like. "Press enter to begin", it's practically the only thing I don't like about the UI. BFBC2 took you straight into the menu but that was seen more as a console port. I wonder if DICE will patch the PC version, removing the start screen.
Sean_W is offline  

Old 11-02-11, 03:50 PM   #57
Bah!
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 868
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

Quote:
Originally Posted by Sean_W View Post
Again, if you look at the image which was taken from the GeForce LAN 3 weeks ago, you'll see that it's a lie. DICE just admitted that they switched lead platform "half way" during the development but then said at GeFGorce LAN that PC is lead development. There is a big difference between "is" and "was".
And? What's your point?

Is the game fun? Are you enjoying playing it?

WTF is wrong with PC gamers these days when they can't just enjoy their hobby and stop crying about insignificant bull****?


Quote:
Originally Posted by Ninja Prime View Post
So, where is my "I was right!" award from the other thread?

Let me dig it up:

The sun shines on a dog's ass from time to time. Want a cookie?
Bah! is offline  
Old 11-02-11, 03:56 PM   #58
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

Quote:
Originally Posted by ElL33t View Post
It all depends on the meaning of what "is" is.
Bill agrees.

ViN86 is offline  
Old 11-02-11, 04:00 PM   #59
ElL33t
Brobama
 
ElL33t's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 805
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

Quote:
Originally Posted by Sean_W View Post
Clearly because the UI is console like. "Press enter to begin", it's practically the only thing I don't like about the UI. BFBC2 took you straight into the menu but that was seen more as a console port. I wonder if DICE will patch the PC version, removing the start screen.
There isn't any "press enter to begin" in the multiplayer part of the game. Maybe the single player part is what they switched to, cuz from what I hear it is bad.

BTW many PC games have "press enter to begin" in the game.
__________________
OBAMA 2012
I am the #1 Obama supporter
ElL33t is offline  
Old 11-02-11, 04:04 PM   #60
sillyeagle
sillyego
 
sillyeagle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Posts: 5,394
Default Re: DICE: Lead Developement of BF3 Switched To Consoles.

Wow, this is the second BF3 thread to get the coveted "Dog Chases Tail" award.

__________________
Intel Core i7 920 Nehalem Quad @ 4.0GHz
EVGA GTX 660 SLI @ 1046MHz
OCZ Platinum CL7 6GB
EVGA Intel X58
_____________
A man's dreams are an index to his greatness.
sillyeagle is offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.