Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-14-11, 09:32 AM   #1
SweetthD3ViL
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Default s-video issue nvidia 285.05.09-1 Archlinux

Dear all,

Since the latest update (285.05.09-1) the s-video isn't working any more, from previous working xorg.conf.

Running nvidia-settings doesn't detect the s-video output neither. Only error reported on the logs are "screen not detected"

8800gt running on archlinux with gnome shell 3.2

Should you require any further assistance or details please do not hesitate to contact me,

Looking forward for your reply,

Regards,

Last edited by SweetthD3ViL; 10-14-11 at 09:42 AM. Reason: adding information
SweetthD3ViL is offline   Reply With Quote
Old 10-18-11, 12:27 PM   #2
kokoko3k
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 120
Default Re: s-video issue nvidia 285.05.09-1 Archlinux

Before they ask you, generate nvidia-bug-report.log
kokoko3k is offline   Reply With Quote
Old 10-18-11, 01:18 PM   #3
SweetthD3ViL
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Default Re: s-video issue nvidia 285.05.09-1 Archlinux

Right, sorry should have taken the time to read,

see attach - however I run the script with the xorg.conf that wor (with dual display) if it would be better to run it with the xorg.conf for the s-video please let me know.

Many thanks,

Regards,
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (100.5 KB, 46 views)
SweetthD3ViL is offline   Reply With Quote
Old 10-19-11, 10:08 AM   #4
sandipt
NVIDIA Corporation
 
sandipt's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 260
Default Re: s-video issue nvidia 285.05.09-1 Archlinux

NVIDIA Bug ID: 891076 to track this issue.
sandipt is offline   Reply With Quote
Old 10-19-11, 03:25 PM   #5
SweetthD3ViL
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Default Re: s-video issue nvidia 285.05.09-1 Archlinux

Sorry to ask, but I can't find the bug report to follow it,

Would you be kind enough to provide the URL?

Many thanks,

Regards,
SweetthD3ViL is offline   Reply With Quote
Old 10-20-11, 12:34 AM   #6
sandipt
NVIDIA Corporation
 
sandipt's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 260
Default Re: s-video issue nvidia 285.05.09-1 Archlinux

This is internally filed bug to track the issue not public viewable. We will keep you posted ...
sandipt is offline   Reply With Quote
Old 10-20-11, 09:55 AM   #7
sandipt
NVIDIA Corporation
 
sandipt's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 260
Default Re: s-video issue nvidia 285.05.09-1 Archlinux

We are unable to reproduce this issue with FC 16 beta x64 with samsung TV. Can please attach screen shot of nvidia-settings where S-Video is not detecting . What model of TV you connected to S-Video port?
sandipt is offline   Reply With Quote
Old 10-21-11, 03:23 AM   #8
ioni
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 63
Default Re: s-video issue nvidia 285.05.09-1 Archlinux

Quote:
Originally Posted by sandipt View Post
We are unable to reproduce this issue with FC 16 beta x64 with samsung TV. Can please attach screen shot of nvidia-settings where S-Video is not detecting . What model of TV you connected to S-Video port?
did you guys tested with his card model? NVIDIA GPU GeForce 8800 GT (G92)

i noticed that this days only top models cards are tested well enough and the rest are ignored.(hint xorg-server 1.11 high cpu usage when cards don't have enough sharders)
ioni is offline   Reply With Quote

Old 11-01-11, 10:23 AM   #9
sandipt
NVIDIA Corporation
 
sandipt's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 260
Default Re: s-video issue nvidia 285.05.09-1 Archlinux

YEs! NVIDIA GPU GeForce 8800 GT (G92) . Who is your board manufacturer ?
sandipt is offline   Reply With Quote
Old 11-11-11, 06:13 AM   #10
sandipt
NVIDIA Corporation
 
sandipt's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 260
Default Re: s-video issue nvidia 285.05.09-1 Archlinux

Please provide some updates to proceed next as seems like this is not a bug and If possible EDID of you monitor/TV .

Last edited by sandipt; 11-15-11 at 05:47 AM.
sandipt is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.