Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-13-11, 06:22 PM   #49
Muppet
Registered User
 
Muppet's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 3,130
Default Re: Upgrading for BF3 (clueless)

Play as and engineer, lay minds in any dark areas of the map. Most importantly capture enemy flags. You can get upto 450 for just the one flag. If you die and a squad mate is capturing one, spawn on him for easy points
__________________
Asus Rampage IV Extreme Black Edition | Intel 4930k | SS Phasechange | 16GB Corsair Platinum DDR3 1866 | Asus GTX680 x2 SLI | Corsair AX1200 Watt PSU | Lian-Li PC-8NWX | Intel 520 120Gb SSD x2 | Samsung S27A950D 27" 120Hz | HP ZR24w 24" S-IPS x3 Nvidia Surround @6000x1200 | Xonar Essence STX
Muppet is offline   Reply With Quote
Old 11-13-11, 08:24 PM   #50
miahallen
Registered User
 
miahallen's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 73
Default Re: Upgrading for BF3 (clueless)

Quote:
Originally Posted by z44 View Post
Well, i'm on windows 7 now, and i think it's slow, clumsy and jerky compared to XP but it must be because i'm a relic or something
Yepp

Seriously, do you have an SSD? Win7 should feel faster than XP if you do...if not, that is something else worthy of your $$$
__________________
THE POST COUNTER IS NOT AN INTELLIGENCE METER
Asus Rampage IV Formula || i7 3820 @ 5GHz || 32GB G.SKILL @ 2000MHz
tri-SLI eVGA GTX 580 @ 900-1150MHz || 120GB Vertex 3 & 500GB Momentus XT
Enermax Revolution 1050W PSU || Samsung 305T Plus || Windows 7 x64
miahallen is offline   Reply With Quote
Old 11-14-11, 06:53 AM   #51
z44
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 50
Default Re: Upgrading for BF3 (clueless)

Yes it would, especially for arma 2, and probably 3 as well
z44 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-11, 11:07 AM   #52
johnrobs85
Registered User
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 6
Default Re: Upgrading for BF3 (clueless)

The above thought is smart and doesnít require any further addition. Itís perfect thought from my side.
johnrobs85 is offline   Reply With Quote
Old 11-17-11, 03:11 AM   #53
z44
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 50
Default Re: Upgrading for BF3 (clueless)

Not sure if serious ^^

In case of sarcasm, i will explain myself .

Arma 2 is REALLY REALLY heavy on the hard disk. Textures are loading CONSTANTLY, the hard disk loading is unlike ANY game i have seen .

Slow ****ty hard drive = stuttering and framedrops, sometimes for SECONDS while the hard disk goes 'brrrr' while loading some ****.

SSD drive, i think, would help arma 2 a lot
z44 is offline   Reply With Quote
Old 11-17-11, 03:26 AM   #54
Redeemed
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 17,982
Default Re: Upgrading for BF3 (clueless)

Quote:
Originally Posted by z44 View Post
Not sure if serious ^^

In case of sarcasm, i will explain myself .

Arma 2 is REALLY REALLY heavy on the hard disk. Textures are loading CONSTANTLY, the hard disk loading is unlike ANY game i have seen .

Slow ****ty hard drive = stuttering and framedrops, sometimes for SECONDS while the hard disk goes 'brrrr' while loading some ****.

SSD drive, i think, would help arma 2 a lot
Umm... ya'll responded to a bot.
Redeemed is offline   Reply With Quote
Old 11-17-11, 09:10 AM   #55
z44
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 50
Default Re: Upgrading for BF3 (clueless)

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!


jezus christ i'm embarrassed
z44 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.