Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-04-12, 03:54 PM   #1
eltdesign
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 18
Question Fedora16 latest nvidia driver not working

After upgraded to F16 x86_64 cant start X...I`m using latest 295.20 driver.. before using 290.xx without problem on F15.. I blacklisted noueveau and nomodeset kernel parameter.. also re-created init file without nouveau.. cant attach nvidia bug report because of file limit..

xorg.conf generated by nvidia-config default

here is nvidia bug report

http://www.2shared.com/file/xIdKY2FS...reportlog.html
eltdesign is offline   Reply With Quote
Old 03-05-12, 02:59 AM   #2
leigh123linux
Registered User
 
leigh123linux's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 163
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

.................................
leigh123linux is offline   Reply With Quote
Old 03-06-12, 11:05 AM   #3
eltdesign
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 18
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

Quote:
Originally Posted by leigh123linux View Post
.................................
What? Tryed your guide also not working for me.. because i used this drivers for a long time.. Any clue about this?
eltdesign is offline   Reply With Quote
Old 03-08-12, 03:35 AM   #4
jeremielorente
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

same problem here :/

Code:
lspci -nn
00:00.0 Host bridge [0600]: Intel Corporation Mobile 945GM/PM/GMS, 943/940GML and 945GT Express Memory Controller Hub [8086:27a0] (rev 03)
00:01.0 PCI bridge [0604]: Intel Corporation Mobile 945GM/PM/GMS, 943/940GML and 945GT Express PCI Express Root Port [8086:27a1] (rev 03)
00:1b.0 Audio device [0403]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family High Definition Audio Controller [8086:27d8] (rev 02)
00:1c.0 PCI bridge [0604]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family PCI Express Port 1 [8086:27d0] (rev 02)
00:1c.1 PCI bridge [0604]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family PCI Express Port 2 [8086:27d2] (rev 02)
00:1c.2 PCI bridge [0604]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family PCI Express Port 3 [8086:27d4] (rev 02)
00:1d.0 USB Controller [0c03]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #1 [8086:27c8] (rev 02)
00:1d.1 USB Controller [0c03]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #2 [8086:27c9] (rev 02)
00:1d.2 USB Controller [0c03]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #3 [8086:27ca] (rev 02)
00:1d.3 USB Controller [0c03]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #4 [8086:27cb] (rev 02)
00:1d.7 USB Controller [0c03]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family USB2 EHCI Controller [8086:27cc] (rev 02)
00:1e.0 PCI bridge [0604]: Intel Corporation 82801 Mobile PCI Bridge [8086:2448] (rev e2)
00:1f.0 ISA bridge [0601]: Intel Corporation 82801GBM (ICH7-M) LPC Interface Bridge [8086:27b9] (rev 02)
00:1f.2 IDE interface [0101]: Intel Corporation 82801GBM/GHM (ICH7 Family) SATA IDE Controller [8086:27c4] (rev 02)
00:1f.3 SMBus [0c05]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family SMBus Controller [8086:27da] (rev 02)
01:00.0 VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation G73 [GeForce Go 7600] [10de:0398] (rev a1)
02:00.0 Ethernet controller [0200]: Intel Corporation 82573L Gigabit Ethernet Controller [8086:109a]
03:00.0 Network controller [0280]: Intel Corporation PRO/Wireless 3945ABG [Golan] Network Connection [8086:4222] (rev 02)
0a:04.0 CardBus bridge [0607]: Texas Instruments PCIxx12 Cardbus Controller [104c:8039]
0a:04.1 FireWire (IEEE 1394) [0c00]: Texas Instruments PCIxx12 OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller [104c:803a]
0a:04.2 Mass storage controller [0180]: Texas Instruments 5-in-1 Multimedia Card Reader (SD/MMC/MS/MS PRO/xD) [104c:803b]
0a:04.3 SD Host controller [0805]: Texas Instruments PCIxx12 SDA Standard Compliant SD Host Controller [104c:803c]
Code:
X.Org X Server 1.11.4
Release Date: 2012-01-27
[    24.145] X Protocol Version 11, Revision 0
[    24.145] Build Operating System: x86-07 2.6.32-220.4.1.el6.x86_64 
[    24.145] Current Operating System: Linux pc-manu 3.2.9-1.fc16.i686 #1 SMP Thu Mar 1 01:58:05 UTC 2012 i686
[    24.146] Kernel command line: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-3.2.9-1.fc16.i686 root=/dev/mapper/vg_pcmanu-lv_root ro rd.lvm.lv=vg_pcmanu/lv_swap rd.md=0 rd.dm=0 quiet LANG=fr_FR.UTF-8 SYSFONT=latarcyrheb-sun16 rhgb rd.luks=0 rd.lvm.lv=vg_pcmanu/lv_root KEYTABLE=fr-latin9 nouveau.modeset=0 rd.driver.blacklist=nouveau
[    24.146] Build Date: 08 February 2012  10:54:47PM
[    24.146] Build ID: xorg-x11-server 1.11.4-1.fc16 
[    24.146] Current version of pixman: 0.22.2
[    24.146] 	Before reporting problems, check http://wiki.x.org
	to make sure that you have the latest version.
[    24.146] Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
	(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
	(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
[    24.146] (==) Log file: "/var/log/Xorg.1.log", Time: Wed Mar  7 22:21:42 2012
[    24.146] (==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
[    24.147] (==) Using config directory: "/etc/X11/xorg.conf.d"
[    24.147] (==) Using system config directory "/usr/share/X11/xorg.conf.d"
[    24.147] (==) ServerLayout "Layout0"
[    24.147] (**) |-->Screen "Screen0" (0)
[    24.147] (**) |   |-->Monitor "Monitor0"
[    24.148] (**) |   |-->Device "Device0"
[    24.148] (**) |-->Input Device "Keyboard0"
[    24.148] (**) |-->Input Device "Mouse0"
[    24.148] (==) Automatically adding devices
[    24.148] (==) Automatically enabling devices
[    24.148] (**) FontPath set to:
	/usr/share/fonts/default/Type1,
	catalogue:/etc/X11/fontpath.d,
	built-ins
[    24.148] (==) ModulePath set to "/usr/lib/xorg/modules"
[    24.148] (WW) Hotplugging is on, devices using drivers 'kbd', 'mouse' or 'vmmouse' will be disabled.
[    24.148] (WW) Disabling Keyboard0
[    24.148] (WW) Disabling Mouse0
[    24.148] (II) Loader magic: 0x8222580
[    24.148] (II) Module ABI versions:
[    24.148] 	X.Org ANSI C Emulation: 0.4
[    24.148] 	X.Org Video Driver: 11.0
[    24.148] 	X.Org XInput driver : 13.0
[    24.148] 	X.Org Server Extension : 6.0
[    24.150] (--) PCI:*(0:1:0:0) 10de:0398:1179:ff31 rev 161, Mem @ 0xd1000000/16777216, 0xc0000000/268435456, 0xd0000000/16777216, I/O @ 0x00002000/128, BIOS @ 0x????????/131072
[    24.151] (II) LoadModule: "extmod"
[    24.151] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/extensions/libextmod.so
[    24.152] (II) Module extmod: vendor="X.Org Foundation"
[    24.152] 	compiled for 1.11.4, module version = 1.0.0
[    24.152] 	Module class: X.Org Server Extension
[    24.152] 	ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[    24.152] (II) Loading extension SELinux
[    24.152] (II) Loading extension MIT-SCREEN-SAVER
[    24.152] (II) Loading extension XFree86-VidModeExtension
[    24.152] (II) Loading extension XFree86-DGA
[    24.152] (II) Loading extension DPMS
[    24.152] (II) Loading extension XVideo
[    24.152] (II) Loading extension XVideo-MotionCompensation
[    24.152] (II) Loading extension X-Resource
[    24.152] (II) LoadModule: "dbe"
[    24.152] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/extensions/libdbe.so
[    24.152] (II) Module dbe: vendor="X.Org Foundation"
[    24.152] 	compiled for 1.11.4, module version = 1.0.0
[    24.152] 	Module class: X.Org Server Extension
[    24.152] 	ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[    24.152] (II) Loading extension DOUBLE-BUFFER
[    24.152] (II) LoadModule: "glx"
[    24.153] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/extensions/libglx.so
[    24.153] (II) Module glx: vendor="X.Org Foundation"
[    24.153] 	compiled for 1.11.4, module version = 1.0.0
[    24.153] 	ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[    24.153] (==) AIGLX enabled
[    24.153] (II) Loading extension GLX
[    24.153] (II) LoadModule: "record"
[    24.153] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/extensions/librecord.so
[    24.153] (II) Module record: vendor="X.Org Foundation"
[    24.154] 	compiled for 1.11.4, module version = 1.13.0
[    24.154] 	Module class: X.Org Server Extension
[    24.154] 	ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[    24.154] (II) Loading extension RECORD
[    24.154] (II) LoadModule: "dri"
[    24.154] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/extensions/libdri.so
[    24.154] (II) Module dri: vendor="X.Org Foundation"
[    24.154] 	compiled for 1.11.4, module version = 1.0.0
[    24.154] 	ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[    24.154] (II) Loading extension XFree86-DRI
[    24.154] (II) LoadModule: "dri2"
[    24.154] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/extensions/libdri2.so
[    24.154] (II) Module dri2: vendor="X.Org Foundation"
[    24.154] 	compiled for 1.11.4, module version = 1.2.0
[    24.154] 	ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[    24.154] (II) Loading extension DRI2
[    24.154] (II) LoadModule: "nvidia"
[    24.155] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/nvidia_drv.so
[    24.156] (II) Module nvidia: vendor="NVIDIA Corporation"
[    24.156] 	compiled for 4.0.2, module version = 1.0.0
[    24.156] 	Module class: X.Org Video Driver
[    24.156] (II) NVIDIA dlloader X Driver  290.10  Wed Nov 16 19:29:07 PST 2011
[    24.156] (II) NVIDIA Unified Driver for all Supported NVIDIA GPUs
[    24.156] (II) NVIDIA X compatibility module for ABI 11.0 built from xorg-server-1.11.0
[    24.156] (II) X log verbosity: 7
[    24.156] (--) using VT number 2

[    24.162] (II) Loading sub module "fb"
[    24.162] (II) LoadModule: "fb"
[    24.162] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/libfb.so
[    24.162] (II) Module fb: vendor="X.Org Foundation"
[    24.162] 	compiled for 1.11.4, module version = 1.0.0
[    24.162] 	ABI class: X.Org ANSI C Emulation, version 0.4
[    24.162] (II) Loading sub module "wfb"
[    24.162] (II) LoadModule: "wfb"
[    24.163] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/libwfb.so
[    24.163] (II) Module wfb: vendor="X.Org Foundation"
[    24.163] 	compiled for 1.11.4, module version = 1.0.0
[    24.163] 	ABI class: X.Org ANSI C Emulation, version 0.4
[    24.163] (II) Loading sub module "ramdac"
[    24.163] (II) LoadModule: "ramdac"
[    24.163] (II) Module "ramdac" already built-in
[    24.163] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/nvidia_drv.so
[    24.163] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/libwfb.so
[    24.163] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/libfb.so
[    24.163] (**) NVIDIA(0): Depth 24, (--) framebuffer bpp 32
[    24.163] (==) NVIDIA(0): RGB weight 888
[    24.163] (==) NVIDIA(0): Default visual is TrueColor
[    24.163] (==) NVIDIA(0): Using gamma correction (1.0, 1.0, 1.0)
[    24.164] (==) NVIDIA(0): Using HW cursor
[    24.164] (==) NVIDIA(0): Video key set to default value of 0x101fe
[    24.164] (==) NVIDIA(0): Not mapping the primary surface by default.
[    24.164] (**) NVIDIA(0): Enabling 2D acceleration
[    24.164] (EE) NVIDIA(0): Failed to initialize the GLX module; please check in your X
[    24.164] (EE) NVIDIA(0):     log file that the GLX module has been loaded in your X
[    24.164] (EE) NVIDIA(0):     server, and that the module is the NVIDIA GLX module.  If
[    24.164] (EE) NVIDIA(0):     you continue to encounter problems, Please try
[    24.164] (EE) NVIDIA(0):     reinstalling the NVIDIA driver.
[    25.943] (EE) NVIDIA(0): Failed to get supported display device(s)
[    25.970] (WW) NVIDIA(GPU-0): Failed to query OR info 0x24
[    25.973] (II) NVIDIA(0): NVIDIA GPU GeForce Go 7600 (G73) at PCI:1:0:0 (GPU-0)
[    25.973] (--) NVIDIA(0): Memory: 131072 kBytes
[    25.973] (II) NVIDIA(0): Board ID: 0x730a
[    25.973] (II) NVIDIA(0): GPU RAM Type: DDR2
[    25.973] (--) NVIDIA(0): VideoBIOS: 05.73.22.10.a2
[    25.973] (--) NVIDIA(0): Found 2 heads on board
[    25.973] (II) NVIDIA(0): Supported display device(s): CRT-0, DFP-1, TV-0
[    25.973] (II) NVIDIA(0): Bus detected as PCI Express
[    25.973] (II) NVIDIA(0): Detected PCI Express Link width: 16X
[    25.973] (--) NVIDIA(0): Interlaced video modes are supported on this GPU
[    25.973] (II) NVIDIA(0): DFP scaling is supported on this GPU
[    25.973] (II) NVIDIA(0): VPES : 5
[    25.973] (II) NVIDIA(0): SPS  : 8
[    25.973] (II) NVIDIA(0): User configuration of GPU PowerMizer is not supported
[    25.973] (II) NVIDIA(0): 
[    25.973] (II) NVIDIA(0): Mode timing constraints for  : GeForce Go 7600
[    25.973] (II) NVIDIA(0): Maximum mode timing values   :
[    25.973] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Visible Width : 8192
[    25.973] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Blank Start   : 8192
[    25.973] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Blank Width   : 4096
[    25.973] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Sync Start    : 8184
[    25.973] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Sync Width    : 504
[    25.973] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Total Width   : 8224
[    25.973] (II) NVIDIA(0):     Vertical Visible Height  : 8192
[    25.973] (II) NVIDIA(0):     Vertical Blank Start     : 8192
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Vertical Blank Width     : 256
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Veritcal Sync Start      : 8191
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Vertical Sync Width      : 15
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Vertical Total Height    : 8193
[    25.974] (II) NVIDIA(0): 
[    25.974] (II) NVIDIA(0): Minimum mode timing values   :
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Total Width   : 40
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Vertical Total Height    : 2
[    25.974] (II) NVIDIA(0): 
[    25.974] (II) NVIDIA(0): Mode timing alignment        :
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Visible Width : multiples of 8
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Blank Start   : multiples of 8
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Blank Width   : multiples of 8
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Sync Start    : multiples of 8
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Sync Width    : multiples of 8
[    25.974] (II) NVIDIA(0):     Horizontal Total Width   : multiples of 8
[    25.974] (II) NVIDIA(0): 
[    25.974] (--) NVIDIA(0): Connected display device(s) on GeForce Go 7600 at PCI:1:0:0
[    25.974] (--) NVIDIA(0):     none
[    25.974] (EE) NVIDIA(0): No display devices found for this X screen.
[    26.036] (II) UnloadModule: "nvidia"
[    26.036] (II) Unloading nvidia
[    26.036] (II) UnloadModule: "wfb"
[    26.036] (II) Unloading wfb
[    26.036] (II) UnloadModule: "fb"
[    26.036] (II) Unloading fb
[    26.036] (EE) Screen(s) found, but none have a usable configuration.
[    26.036] 
Fatal server error:
[    26.036] no screens found
[    26.036] 
Please consult the Fedora Project support 
	 at http://wiki.x.org
 for help. 
[    26.036] Please also check the log file at "/var/log/Xorg.1.log" for additional information.
[    26.036] 
[    26.040] Server terminated with error (1). Closing log file.
The most important lines are:


01:00.0 VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation G73 [GeForce Go 7600] [10de:0398] (rev a1)
and

[ 26.036] (EE) Screen(s) found, but none have a usable configuration.


on last fedora kernel (3.1.9) and nvidia 290.10 rpmfusion package

everything ok on other nvidia graphique card (460gtx)
jeremielorente is offline   Reply With Quote
Old 03-08-12, 03:51 AM   #5
kwizart
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Paris, France
Posts: 129
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

I guess that the driver is miss installed.
Please follow this guide while re-installing your system.
http://rpmfusion.org/Howto/nVidia


BTW, the earlier error is
[ 24.164] (EE) NVIDIA(0): Failed to initialize the GLX module; please check
kwizart is offline   Reply With Quote
Old 03-08-12, 03:13 PM   #6
eltdesign
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 18
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

my card is Nvidia 8500GT

Using GNOME 3

I attached some logs of xorg.0.log boot.log and nvidia-installer.log

still cant use drivers...
Attached Files
File Type: zip LOGS.ZIP (30.3 KB, 27 views)
eltdesign is offline   Reply With Quote
Old 03-09-12, 07:12 AM   #7
jeremielorente
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

thx for your answer kwizard.

i've reinstall fedora 3 times, and the same problem happens....

i didn't had this kind of problems on nvidia card since this one and i have 3 others configurations with nvidia card on fedora: 460gtx, 9600M GS, nforce working lije a charm....

I've installed the driver 295.20 driver from nvidia website and it works great know!

so i'm sure that's a problem with 290.10 version of the driver....

you should take a see to this thread too:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=168305

i really think it would be necessary to upgrade rpmfusion driver............

thx
jeremielorente is offline   Reply With Quote
Old 03-09-12, 07:15 AM   #8
kwizart
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Paris, France
Posts: 129
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

The problem is the last driver make gnome-shell search feature crash, IIRC.
This is a showstopper to update the driver distro wide.

Usually you could pick the driver from rawhide, but not in this case: the F-17 UsrMove change will make the driver packaging incompatible with older fedora releases.
kwizart is offline   Reply With Quote

Old 03-09-12, 08:38 AM   #9
jeremielorente
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

i've didn't noticed this kind of problem, but only a refresh problem on firefox when i scroll on website.

so we have to wait for nvidia to publish a new driver..... or maybe it's possible to add a "testing" or "depreciated" package including 295.20 drivers to make work card like go73?
jeremielorente is offline   Reply With Quote
Old 03-09-12, 10:18 AM   #10
eltdesign
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 18
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

i uninstalled binary driver and re-installed orginal mesa-GL libs and re-installed kmod-nvidia from rpm fusion.. not working still!! screen blinks 3-4 times then boom shutoff i can open another terminal..
eltdesign is offline   Reply With Quote
Old 03-10-12, 05:10 AM   #11
leigh123linux
Registered User
 
leigh123linux's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 163
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

Quote:
Originally Posted by eltdesign View Post
i uninstalled binary driver and re-installed orginal mesa-GL libs and re-installed kmod-nvidia from rpm fusion.. not working still!! screen blinks 3-4 times then boom shutoff i can open another terminal..
Try reinstalling Xorg

Code:
su
yum reinstall xorg-x11-server-Xorg
Also post

Code:
su
updatedb
locate libnvidia
__________________
leigh123linux
leigh123linux is offline   Reply With Quote
Old 03-11-12, 08:22 AM   #12
eltdesign
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 18
Default Re: Fedora16 latest nvidia driver not working

Quote:
Originally Posted by leigh123linux View Post
Try reinstalling Xorg

Code:
su
yum reinstall xorg-x11-server-Xorg
Also post

Code:
su
updatedb
locate libnvidia

re-installed xorg-server no result...


Code:
here is output
/usr/lib/libnvidia-tls.so.1
/usr/lib/libnvidia-tls.so.190.42
/usr/lib/nvidia/libnvidia-cfg.so.1
/usr/lib/nvidia/libnvidia-cfg.so.290.10
/usr/lib/nvidia/libnvidia-compiler.so.1
/usr/lib/nvidia/libnvidia-compiler.so.290.10
/usr/lib/nvidia/libnvidia-glcore.so
/usr/lib/nvidia/libnvidia-glcore.so.1
/usr/lib/nvidia/libnvidia-glcore.so.290.10
/usr/lib/nvidia/libnvidia-ml.so.1
/usr/lib/nvidia/libnvidia-ml.so.290.10
/usr/lib/nvidia/libnvidia-tls.so.1
/usr/lib/nvidia/libnvidia-tls.so.290.10
/usr/lib/nvidia/tls/libnvidia-tls.so
/usr/lib/nvidia/tls/libnvidia-tls.so.1
/usr/lib/nvidia/tls/libnvidia-tls.so.290.10
/usr/lib64/libnvidia-cfg.so.1
/usr/lib64/libnvidia-cfg.so.190.42
/usr/lib64/libnvidia-tls.so.1
/usr/lib64/libnvidia-tls.so.190.42
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-cfg.so.1
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-cfg.so.290.10
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-compiler.so.1
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-compiler.so.290.10
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-glcore.so
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-glcore.so.1
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-glcore.so.290.10
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-ml.so.1
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-ml.so.290.10
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-tls.so.1
/usr/lib64/nvidia/libnvidia-tls.so.290.10
/usr/lib64/nvidia/tls/libnvidia-tls.so
/usr/lib64/nvidia/tls/libnvidia-tls.so.1
/usr/lib64/nvidia/tls/libnvidia-tls.so.290.10
/usr/lib64/tls/libnvidia-tls.so.1
/usr/lib64/tls/libnvidia-tls.so.190.42
/usr/lib64/tls/libnvidia-tls.so.190.53
/usr/lib64/tls/libnvidia-tls.so.195.30
/usr/lib64/tls/libnvidia-tls.so.195.36.03
/usr/lib64/tls/libnvidia-tls.so.195.36.08
/usr/lib64/xorg/modules/extensions/nvidia/libnvidia-wfb.so
/usr/lib64/xorg/modules/extensions/nvidia/libnvidia-wfb.so.1
/usr/lib64/xorg/modules/extensions/nvidia/libnvidia-wfb.so.290.10
eltdesign is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.