Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-11-12, 06:17 AM   #1
John K.
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Default OpenCL 100% CPU usage

Hi guys, I'm trying to use cgminer (bitcoin minning) with some nvidia cards that I have. The models are:

05:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GF108 [GeForce GT 440] (rev a1)
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GF116 [GeForce GTX 550 Ti] (rev a1)

I'm trying it in 2 amd64 systems (Gentoo Linux) with 3.2.12 linux kernel and latest nvidia drivers (295.33), anyway when I start cgminer, disabling any cpu threads usage, I always get 100% cpu usage on one core (This is a core i5 machine). After a bit of searching I've seen this post http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=215813 , that maybe is related with the problem, the question is any way of solving this problem? This is a problem with the nvidia drivers?

Some users point that this started happening whit nvidia-drivers 270 version, 263 version doesn't have this problem.

Thanks for your support.

http://paste.pocoo.org/show/579438/
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (67.6 KB, 67 views)

Last edited by John K.; 04-11-12 at 06:45 AM. Reason: Adding bug report log link.
John K. is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.