Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-28-12, 12:04 AM   #1
Fuku2
Metal Guitarist
 
Join Date: Sep 2003
Location: Victoria, BC, Canada
Posts: 358
Default Casus Belli-Crysis Warhead mod

Found this on the Futuremark forums.



http://www.desura.com/mods/casus-belli

Installation:

http://www.casusbelli-mod.com/installation/

Guess it works with the Crysis Warhead demo. It kind of reminds me of Bad Company 2 and maybe BF2.

I have fired it up and ran around by myself in a couple of maps but have not played with others. There is a video there. Mostly black and white for dramatic effect so I got one from YT.

__________________
Asus P8P67 Pro
Intel Core i7 2600 3.40 GHz
2x Gigabyte GTX 570 1GB SLI
8 Gigs Kingston 1333 DD3
Asus VH238H 23" LED 2ms
WD 1TB Caviar Black 64MB cache SATA 6 Gb/s
CM Silent Pro 850 Watt

Band: http://www.myspace.com/hollowappostle
Fuku2 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-12, 12:31 AM   #2
Muppet
Registered User
 
Muppet's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 3,130
Default Re: Casus Belli-Crysis Warhead mod

I was looking, but can't spot anything. Do you know if it has a Lan option.
__________________
Asus Rampage IV Extreme Black Edition | Intel 4930k | SS Phasechange | 16GB Corsair Platinum DDR3 1866 | Asus GTX680 x2 SLI | Corsair AX1200 Watt PSU | Lian-Li PC-8NWX | Intel 520 120Gb SSD x2 | Samsung S27A950D 27" 120Hz | HP ZR24w 24" S-IPS x3 Nvidia Surround @6000x1200 | Xonar Essence STX
Muppet is offline   Reply With Quote
Old 04-28-12, 01:15 AM   #3
Fuku2
Metal Guitarist
 
Join Date: Sep 2003
Location: Victoria, BC, Canada
Posts: 358
Default Re: Casus Belli-Crysis Warhead mod

Yes, there is a LAN option. That is what I was using to check out the maps by myself.
__________________
Asus P8P67 Pro
Intel Core i7 2600 3.40 GHz
2x Gigabyte GTX 570 1GB SLI
8 Gigs Kingston 1333 DD3
Asus VH238H 23" LED 2ms
WD 1TB Caviar Black 64MB cache SATA 6 Gb/s
CM Silent Pro 850 Watt

Band: http://www.myspace.com/hollowappostle
Fuku2 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-12, 01:35 AM   #4
mojoman0
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: California
Posts: 3,566
Default Re: Casus Belli-Crysis Warhead mod

Its supposed to be based a lot on bf2
mojoman0 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-12, 02:06 AM   #5
Muppet
Registered User
 
Muppet's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 3,130
Default Re: Casus Belli-Crysis Warhead mod

Quote:
Originally Posted by Fuku2 View Post
Yes, there is a LAN option. That is what I was using to check out the maps by myself.
Excellant news. Will download it and try it out. Nice find BTW
__________________
Asus Rampage IV Extreme Black Edition | Intel 4930k | SS Phasechange | 16GB Corsair Platinum DDR3 1866 | Asus GTX680 x2 SLI | Corsair AX1200 Watt PSU | Lian-Li PC-8NWX | Intel 520 120Gb SSD x2 | Samsung S27A950D 27" 120Hz | HP ZR24w 24" S-IPS x3 Nvidia Surround @6000x1200 | Xonar Essence STX
Muppet is offline   Reply With Quote
Old 05-04-12, 02:59 PM   #6
Quick420
Registered User
 
Quick420's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: London,Canada
Posts: 1,445
Default Re: Casus Belli-Crysis Warhead mod

I'm d/loading too,looks pretty good.See ya online......

EDIT: I cant get it to work,I'll wait for more patches I guess.It'll start but .exe stopped working,even on lan.
__________________
:Gaming Rig:
Asus P5N-D SLi E8400 Wolfdale@3.6ghz/TTBig TyphoonCooler 51c Orthos 3hrs
Galaxy GTX560ti-GC 296.10 Forceware 950/1900/2200,1100mv,Gts250/Physx
2x2gb Ddr2 1066mhz 4-4-4-12 1T
3xWD WD5000AAKS 500gb/sata300/ 1xSeagate 320gb Ide(tuuunz)
X-fi Fatality Pro*ASUS VH242H 24"LCD*:::Windoze 7-64bit:::
Sony DvD/Ram-Drive
Logitech G25
3dmark06 17,898 Vantage 12,851



If the light is GREEN the trap is clean
Quick420 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-12, 01:53 PM   #7
Quick420
Registered User
 
Quick420's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: London,Canada
Posts: 1,445
Default Re: Casus Belli-Crysis Warhead mod

Got it stable and it works well,under 64bit win7.Just use these files and place them in /mods/casusbelli folder and run the 64bit .bat file instead of the 32bit one the game doesnt crash for me at all anymore.

http://88.190.36.233/files/casusbell...unofficial.zip
__________________
:Gaming Rig:
Asus P5N-D SLi E8400 Wolfdale@3.6ghz/TTBig TyphoonCooler 51c Orthos 3hrs
Galaxy GTX560ti-GC 296.10 Forceware 950/1900/2200,1100mv,Gts250/Physx
2x2gb Ddr2 1066mhz 4-4-4-12 1T
3xWD WD5000AAKS 500gb/sata300/ 1xSeagate 320gb Ide(tuuunz)
X-fi Fatality Pro*ASUS VH242H 24"LCD*:::Windoze 7-64bit:::
Sony DvD/Ram-Drive
Logitech G25
3dmark06 17,898 Vantage 12,851



If the light is GREEN the trap is clean
Quick420 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.