Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-21-12, 01:24 PM   #25
leigh123linux
Registered User
 
leigh123linux's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 163
Default Re: X Server 1.11.1 won't work with 173.14.31

Quote:
Originally Posted by Adam Benjamin View Post
I find it a bit frustrating to read about how Nvidia replied publicly to Linus Torvald's dig by claiming that they have good support when my support for this older card is only barely passable. The open source effort "nouveau" is buggy for this card, but it's my only viable option. The bottom half of my dual-monitor config doesn't display image data with certain kinds of methods (eg. dvi) among other nightmares.

But the closed source version, which I would happily run, doesn't work with the latest versions of (in my case) Fedora. You claimed months and months ago that you would release an updated driver that worked with the latest X server ABI version, but 10 months or more doesn't seem like a reasonable turn-around.

Sure... in the end, you'll force me to buy a new machine with a new video card, but you can't possibly believe that it would entice me into buying another Nvidia card, ever, do you? Weeks worth of wait? Okay. A month? Well.. maybe... 10+ months? Ridiculous. And disappointing.

If you care about your user base, try showing them more respect. Either make the information available to the open source project, or assign the resources internally to keep the driver current. Or, watch as we switch to your competitors. :/

Adam
This is incorrect, try getting your facts right next time.

http://download1.rpmfusion.org/nonfr...dia-173xx.html

http://www.nvnews.net/vbulletin/show....php?p=2561548


And if your not happy with the nvidia support you could always try ATI (the wankers at ati have just obsoleted my HD4xxx card which I purchased less than a year ago)
__________________
leigh123linux
leigh123linux is offline   Reply With Quote
Old 06-22-12, 03:25 PM   #26
m0dcm
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default Re: X Server 1.11.1 won't work with 173.14.31

Hi There,
I'm kinda a Noob with the command line and installing drivers manually, and I'd like to get Ubuntu 12.04LTS running on my Sony Vaio VGC-V2M that has a GeForceFX 5700 GPU on board.
What I'd like to know is do I have to install both pkg0 and pkg1 ro get the driver to work under 12.04LTS? or do I just install just one of the packages?

Many thanks....

Dave
m0dcm is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.