Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-08-04, 02:48 PM   #1
Soul-Crusher
Leadtek 6800GT
 
Join Date: Aug 2002
Location: Albuquerque, NM, USA
Posts: 195
Send a message via ICQ to Soul-Crusher Send a message via AIM to Soul-Crusher Send a message via Yahoo to Soul-Crusher
Default Tyan s2885 and AGP graphics

This doesn't really concern nVidia products specifically, but since there are a few people around here with this board I thought this question might be appropriate anyway.

I recently noticed something really weird on a Tyan board I've been using for non-graphical tasks--When I lspci, the AMD 8151 does not show up with normal BIOS (Shows up with LinuxBIOS, though). The AMD 8151 is the AGP tunneling device.

I can install the nVidia drivers, I can start X, but I'm not exactly sure why this is all possible when the AGP tunnel is invisible.

Can any other S2885 user out there do an "lspci" and tell me if you see the AMD 8151?
__________________
"Floating in a dream-like state, I am the emporer of a parallel universe." --Arch Enemy
My xorg.conf file
Soul-Crusher is offline   Reply With Quote
Old 01-09-04, 11:49 AM   #2
krob57
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 5
Default

I did it and I see AMD8151. SuSe 9.0 x86_64 2.4.21-171-smp.
krob57 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.