Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-25-02, 03:52 PM   #13
losunc
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 8
Default

I tried doing the rpm install and it seemed to work! I instatlled the driver and the glx driver and changed my xf86config-4 file (I think I changed what I needed to) and loaded the xserver and it works fine now. I dont' know how to tell if I am really getting what I should be out of the card, but it appears to work fine. The only thing is that the fonts are huge, but the resolution is really small, so it doesn't look right all the time. I'm assuming there is a setting somewhere to change that. Thanks a ton for all of your help.

Los
losunc is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
304.79 Beta & PhysX 9.12.0613 xavier2k5 NVIDIA Windows Graphics Drivers 1 07-03-12 04:00 PM
Gainward Unleashes the Sexy GeForce GTX 670 Phantom Graphics Card, Also launches the News Archived News Items 0 05-10-12 10:28 AM
POSSIBLE AGP TROUBLE (mandrake 9.0) chrono86 NVIDIA Linux 4 10-12-02 01:09 PM
Mandrake 9 and GeForce 4 4400 Kashmeer NVIDIA Linux 3 10-11-02 06:20 PM
Mandrake 9 and Geforce 4 goyo NVIDIA Linux 1 08-18-02 05:18 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.