Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-10-04, 08:57 AM   #1
sztomi
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: Slovakia
Posts: 1
Send a message via ICQ to sztomi
Default problem with framebuffer console

Hello,

HW: MSI Geforce4 TI 4800SE (tv-out, tv-in)
SW: Linux 2.6.5 kernel with VESA framebuffer support compiled-in

My problem is, that the kernel does not accepts vga=xxx parameters, when xxx is greater than 0x315 (that means, I can't turn on framebuffer modes in 1024x768 resolution for my console). Thus vga=0x315 (800x600) works, but vga=0x317 gives me an error: "You passed an undefined mode number".

Any ideas?

Thanks in advance!
sztomi is offline   Reply With Quote
Old 05-18-04, 03:25 PM   #2
giga
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 5
Default Re: problem with framebuffer console

Did you activate Video Mode Selection Support and FrameBufferConsoleSupport?
These options can be found in Console display driver support, under Graphics support
giga is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Console Killers News Archived News Items 0 06-11-12 11:10 PM
bad cursor after X in framebuffer console wintersky NVIDIA Linux 11 11-07-03 12:59 PM
Ti4200 and Linux Install Problem ultrajava NVIDIA Linux 5 09-28-02 09:13 AM
Framebuffer console mascot NVIDIA Linux 1 09-14-02 10:18 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 11:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 02:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.