Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-26-04, 09:27 AM   #1
danieljh
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 11
Question glVertex3dv on x86_64 5332 problems

First, I want to thank you for all the work that has went into the Linux drivers. You make my existence bearable as I'm sure I would have gone insane working on a MS workstation.

I'm porting our application to x86_64 and everything was going smoothly until we had a significant number of graphics problems. Some (all?) are connected to the use of glVertex3dv. When the function is replaced by glVertex3d all of the problems go away. There seems to be no pattern to the problems. Sometimes the vertex appear in the wrong place, glued to a plane or other fixed point, using the wrong axis, sometimes they don't appear at all. Sometimes they work correctly. In one instance calling glVertex3d before calling glVertex3dv fixed the problem. BTW: The code works correctly on IRIX64 and HP-UX using 64 bit compiles.

I'm using Suse 9.1 with the drivers installed with Suse's script (as they didn't install directly). I am using the mesa gl.h, but I hand checked the definition of glVertex3dv and everything looks good. The software is correctly linking to libGL.so.

Any suggestions on fixing the problem on my end would be appreciated. Or just consider this a driver bug report. (Yes, I know I can just replace the function calls. That's my next step.)

Is there are better place to report this kind of problem?
danieljh is offline   Reply With Quote
Old 06-03-04, 03:27 PM   #2
danieljh
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 11
Default Re: glVertex3dv on x86_64 5332 problems

On a simular topic. glVertex seems to get flacky causing core dumps when memory usage starts to get high. Everything is running fine when the application memory usage is low (1-2 GB), but when memory usage gets high (+3 GB) there seems to be significant problems with glVertex3d and to a lesser extent glVertex3f. I have been able to crash our software on both function calls. Again, everything is running fine on low memory usage (< 2GB).
danieljh is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with drivers after 295.40 (OpenSuSE 12.1, GeFroce 7900 GS, Phenom II X4) alawa NVIDIA Linux 0 06-09-12 06:37 PM
Nvidia Problems in Slackware 8.1 xtreme NVIDIA Linux 3 10-01-02 12:03 PM
DirectX 8 problems with GeForce4 Derwin NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 19 08-20-02 01:23 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.