Go Back   nV News Forums > Website Related > Feedback Forum

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-15-04, 06:08 PM   #25
ChrisRay
Registered User
 
ChrisRay's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Tulsa
Posts: 5,101
Default Re: Setting signature limits

Quote:
Originally Posted by Clay
what do you mean "highlighted", I think it looks fine

Well I added them to my sig, I also have my secone PC in my sig which people dont seem to like.
__________________
|CPU: Intel I7 Lynnfield @ 3.0 Ghz|Mobo:Asus P7P55 WS Supercomputer |Memory:8 Gigs DDR3 1333|Video:Geforce GTX 295 Quad SLI|Monitor:Samsung Syncmaster 1680x1080 3D Vision\/Olevia 27 Inch Widescreen HDTV 1920x1080

|CPU: AMD Phenom 9600 Black Edition @ 2.5 Ghz|Mobo:Asus M3n HT Deluxe Nforce 780A|Memory: 4 gigs DDR2 800| Video: Geforce GTX 280x2 SLI

Nzone
SLI Forum Administrator

NVIDIA User Group Members receive free software and/or hardware from NVIDIA from time to time to facilitate the evaluation of NVIDIA products. However, the opinions expressed are solely those of the members
ChrisRay is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 06:17 PM   #26
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: Setting signature limits

chris your sig is fine... mainly coz of the smaller font you use...

some people are incapable of using a smaller type font to illustrate their sigs...
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 07:31 PM   #27
Clay
Registered User
 
Clay's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,993
Default Re: Setting signature limits

Yeah Chris don't sweat this man. Your sig is fine. The gross vertical/mongo font guys are the ones that are kind of an eyesore. I also like it when the sig is a color other than black so as to easily differentiate from the post text.
Clay is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 09:20 PM   #28
MUYA
 
Join Date: Jul 2002
Location: Hong Kong
Posts: 6,795
Send a message via MSN to MUYA
Default Re: Setting signature limits

Quote:
Originally Posted by Sazar


yer just compensating for something...
yup..lack of a Athlon64 system and 6800 Ultra.
__________________
I5-2500k@4.7GHz - MSI Z77A-GD65 - 4GB X2 A-DATA DDR3 1600 - Corsair H100 - Antec Quatro 850W
Gigabyte Windforce X3 GTX 680 OC - Dell 24" IPS
Intel 320 300 GB SSD - 1 TB Hitachi HDD - 2x 250 GB WD HDD
Corsair K90 - Corsair Venegance 2000 Headset - Razer Naga Epic
Corsair 600T Case
MUYA is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 11:22 PM   #29
Mike1357
lol wut?
 
Mike1357's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Kentucky, USA
Posts: 89
Send a message via AIM to Mike1357 Send a message via MSN to Mike1357
Default Re: Setting signature limits

My Sig is too big!
Mike1357 is offline   Reply With Quote
Old 07-16-04, 05:05 PM   #30
OldOfEvil
Parrots + Xanax =
 
OldOfEvil's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 662
Default Re: Setting signature limits

Quote:
The gross vertical/mongo font guys are the ones that are kind of an eyesore. I also like it when the sig is a color other than black so as to easily differentiate from the post text.
That is so true, I hate those guys.
__________________
i5 3570k | Sabertooth z77 | GTX 680 (320.49) | 16GB DDR2 | Win7 x64 Pro
OldOfEvil is offline   Reply With Quote
Old 07-16-04, 05:10 PM   #31
Clay
Registered User
 
Clay's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,993
Default Re: Setting signature limits

Quote:
Originally Posted by OldOfEvil
That is so true, I hate those guys.
No no, not you! I was talking more about this:

blah blah blahblah blah blahblah blah blah
blah blah blahblah blah blah
blah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blah
blah blah blahblah blah blahblah blah blah
blah blah blahblah blah blah
blah blah blahblah blah blahblah blah blah
blah blah blahblah blah blah
blah blah blah
blah blah blahblah blah blahblah blah blah
blah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blahblah blah blah
blah blah blahblah blah blahblah blah blah
blah blah blah
blah blah blahblah blah blah
Clay is offline   Reply With Quote
Old 07-16-04, 11:47 PM   #32
EDWARD TIVRUSKY
DDR ram killer
 
EDWARD TIVRUSKY's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Sol
Posts: 124
Post Re: Setting signature limits

Is my sig too long? I've unloaded what i thought was not needed already. Perhaps i should shrink the font again.
__________________
He that lives in fear is dead already.

If/when i do something dumb/wrong, please let me know A.S.A.P. Thank you, Eddie

EDWARD TIVRUSKY is short for Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV

Only Rig - AMD xp 2000+|ASUS A7M266-d|1x256 PC2700 DDR(Flakey)|Adaptec 19160 SCSI|1xMaxtor 80GbHDD|2xQuantum 17GbHDD|Pioneer 10x40xDVD-ROM(dead)|Creative 12x10x32xCD-RW|Kingston 100mbit Ethernet|Audigy Sound(with 5.1)|Gainward GeForce 2 Ti|350w PSU(with EnerMax case)|Floppy

Fold!
EDWARD TIVRUSKY is offline   Reply With Quote

Old 07-16-04, 11:49 PM   #33
Clay
Registered User
 
Clay's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,993
Default Re: Setting signature limits

Your fonts are a bit "biggish" IMO but nothing really all that bad.
Clay is offline   Reply With Quote
Old 07-17-04, 10:38 AM   #34
MikeC
Administrator
 
MikeC's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Virginia
Posts: 7,165
Default Re: Setting signature limits

You can disable signatures from being shown. Click the User CP link on the top menu bar and then Edit Options. Remove the check from the Show Signatures check box.
MikeC is online now   Reply With Quote
Old 07-17-04, 11:26 AM   #35
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: Setting signature limits

yah mike... but I dont just reside in the political forums and same goes for a lot of the lads who posted in this thread...

when making compares of numbers or troubleshooting problems seeing the sig is a good way of getting a handle on what you are dealing with... its counter-productive to turn off viewing sigs just coz some guys have regular sized font stacked 15 lines tall in their sigs...
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 07-17-04, 06:40 PM   #36
stncttr908
Registered User
 
stncttr908's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: NJ, USA
Posts: 4,496
Send a message via AIM to stncttr908
Default Re: Setting signature limits

If they just use all the real estate they have they can fit massive amounts of crap in there. Just look at mine.
__________________
PC - | Core i7-2600K @ stock | Gigabyte GA-P67A-UD3 | 4GB Patriot Sector 5 DDR3 | Galaxy GTX 460 1GB @ stock | Corsair Force 120GB SSD | Seagate 1TB 7200RPM | 320GB Seagate 7200.10 | 2x Seagate 500GB USB 2.0 | Lite-On 20x SATA DVD+RW | Silverstone TJ-09 | Corsair 620W PSU | Logitech Z-5500s | Sennheiser HD-570 headphones | Samsung 2494LW |

Laptop - | Dell Inspiron 1420 | C2D T7300 (2.0GHz, 4MB cache) | 2GB DDR2-667 | 160GB 7200RPM HDD | DVD +/- RW | 14.1" WXGA+ (1440x900) | Broadcom 802.11g | NVIDIA 8400M GS 128MB |
stncttr908 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
$1,049.99 - EVGA Signature 04G-P4-2692-KR GeForce GTX 690 4GB 512-bit GDDR5 PCI Expre News Archived News Items 0 05-23-12 06:10 AM
EVGA GeForce GTX 670 Lineup Detailed, Signature Listed For $409.99 News Archived News Items 0 05-09-12 07:30 AM
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-31-02 12:59 AM
btw, should 0x or 1x AF be the default setting in the 40.41 drivers JamesDax NVIDIA Windows Graphics Drivers 12 08-31-02 04:12 AM
Feedback on Digital Vibrance setting JohnsonLKD NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 13 08-27-02 04:49 PM

All times are GMT -5. The time now is 08:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.