Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-15-02, 08:30 AM   #1
bluesign
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
Angry System crash if drawing a selection rectangle on desktop

When logged in gnome2 if I try to draw a simple selection rectangle on the
desktop (without including any icon or applets under the selection
rectangle) , causes a critical crash. No way to exit from X, no
combinations of keys is possible. The only thing I can do is to completely
reset the PC by the button on the pc-case. I found that it also depends on
the speed I use to draw the rectangle and it's also affected by the
rectangle dimension.
Anyone had similar problems or knows what should be the cause?

Paul
bluesign is offline   Reply With Quote
Old 11-15-02, 10:48 AM   #2
cpringle
Guest
 
Posts: n/a
Default

Have you tried Ctrl-Alt Backspace to restart the X server?

Failing that, you could remotely log into it to see if this system is still running...
  Reply With Quote
Old 11-15-02, 11:15 AM   #3
bluesign
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
Default

Unfortunately Ctrl-Alt-Backspace does'n work, everything is freeze, keyboard too. And I can't remotely log from anywhere !
bluesign is offline   Reply With Quote
Old 11-15-02, 02:04 PM   #4
r0gu3
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: cleveland ohio
Posts: 71
Send a message via AIM to r0gu3
Default

Try posting your Xfree log file

- r0gu3
r0gu3 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-02, 11:15 PM   #5
espionage
Guest
 
Posts: n/a
Default Kind of the same problem.

I dont think it has much to do with just drawing rectangels, and so forth. X works perfectly for me. until today.

Old system:
1ghz amd
30 gb hd,
512 pc2100
e-geforce 2 mx200 32 ram (agp)

New system:
cpu = same
hd = same
ram = same
e-geforce 4 mx440 64 ram ddr (agp)

Now, i didnt change anything but the vid card. Yesterday when i had my gforce2 on everything worked. i got a new card today. i un installed the drivers and re installed them, and boom, nothing seemed to work. i could load up X and it ran fine. (still getting low fps btw) but when i load up quake3 my system reboots. basicly im having the same problem. i also updated my XFree86 thinking hey mybe X is crashing the hole system. No good, updated today and its still not working. If anyone has any ideas on what could be going on here. or a Step both me and this guy have missed could u please let us know.

espionage@a2k.kicks-ass.org
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2012 Budget Mini-ITX Desktop PC System Build Guide News Archived News Items 0 12-19-12 08:30 AM
The Evolution of PhysX System Software News Archived News Items 0 10-07-12 08:40 AM
Xorg crash and system freeze l_r_mcglashan NVIDIA Linux 0 05-17-12 05:01 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.