Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-19-04, 08:19 PM   #1
roskamp
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 5
Default Linux and Maya

I'd like to run Maya under Suse but their website said their installer only supports RH9 and Enterprise. I know that it can run under suse I just don't know what I would have to do to get it to work. I am guessing moving the .so and libs around or something if anyone has done this or knows of a website detailing this procedure I would appreciate any feedback.
roskamp is offline   Reply With Quote
Old 08-20-04, 10:48 PM   #2
Leech
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 86
Default Re: Linux and Maya

I know it's possible to get it running under debian, using alien on the rpm's, but never tried getting it to work on SuSE. But I'm quite sure it's possible. For the most part it installs all it's libs into the same directory. Just from a few searches on google for "installing Maya suse linux" pops up quite a few postings on various boards by people who have successfully installed Maya under SuSE.

Leech
Leech is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
302.17 for Linux x86/x86_64 released AaronP NVIDIA Linux 0 06-16-12 04:12 PM
295.59 (long-lived branch release) for Linux x86/x86_64 released AaronP NVIDIA Linux 0 06-13-12 02:38 PM
295.59 (long-lived branch release) for Linux x86/x86_64 released artem NVIDIA Linux 0 06-11-12 11:25 AM
Linux VS. Windows XP! XP wins! dostler NVIDIA Linux 20 09-15-02 03:47 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.