Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-13-04, 06:10 AM   #13
Nutty
Sittin in the Sun
 
Nutty's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: United Kingdom
Posts: 1,835
Send a message via MSN to Nutty
Default Re: even 640x480 runs like crap for me, help!

I find it strange that anything on the application side would mess it up. More likely drivers are deliberately screwing performance in doom3 with multi-monitors, to make ppl run in single monitor mode, because that way theres more VRAM available, and therefore more likely to win benchmarks..

But thats just me being cynical for a change.

P.S. ITs the 13th today, and my copy of Doom3 just dropped through the post!
Nutty is offline   Reply With Quote
Old 08-13-04, 06:49 AM   #14
majortom
Done
 
majortom's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: the evil empire
Posts: 328
Send a message via AIM to majortom
Default Re: even 640x480 runs like crap for me, help!

or, it could be that satan hates dual monitor setups....
__________________
- oh man, the water effects in source look amazing!
- really?
- yeah, i tried to touch it, and my hand got wet
- cool!
- oh wait, never mind. i just peed on myself


---------------------------------------------------------
Mein Comp!:
MSI 6380 kt266| XP 1700+| 512M PC3200 @ 266mhz | 80 gig | MSI radeon 9800 pro 128m (r360 core)| nec 2500a 8x single layer burn (dl hack)| thermaltake silentpower 420W PSU| POS generic case| Grado SR 60 headphones
majortom is offline   Reply With Quote
Old 08-13-04, 03:51 PM   #15
GlowStick
CoD4!
 
GlowStick's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Florida
Posts: 5,786
Send a message via AIM to GlowStick
Default Re: even 640x480 runs like crap for me, help!

Quote:
Originally Posted by Nutty
I find it strange that anything on the application side would mess it up. More likely drivers are deliberately screwing performance in doom3 with multi-monitors, to make ppl run in single monitor mode, because that way theres more VRAM available, and therefore more likely to win benchmarks..

But thats just me being cynical for a change.

P.S. ITs the 13th today, and my copy of Doom3 just dropped through the post!
Friday the 13th doom3 omg :O
__________________
Intel i7-2600K, Corsair 8Gig, Corsair H100, Corsair 650D, Corsair HX750, ATi 6970, WD Caviar Black 2TB
Sony Vaio SB: i7, 8Gig, Intel 320 300gig
GlowStick is offline   Reply With Quote
Old 09-14-04, 09:06 AM   #16
Gator
Unreal Tournament Gamer
 
Gator's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: New York
Posts: 2,279
Default Re: even 640x480 runs like crap for me, help!

I don't like bumping an old thread, but in case anyone found this thread later I wanted to mention that the problem has been resolved thanks to SuperKyle.

1) install CoolBits2
2) go to the OpenGL settings
3) set optimized for "SINGLE DISPLAY"

problem solved, I can now play Doom3 at 1024x768 with 60fps while still keeping display2 enabled
__________________
Athlon64 3200 Clawhammer / Asus K8N-E Deluxe / 1GB Crucial DDR400 / Geforce 6600GT 128MB AGP / Windows XP Pro
Gator is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i3 one core runs hotter than the other muelo1000 CPUs, Motherboards And Memory 3 05-29-12 12:00 PM

All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.