Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-26-02, 02:26 AM   #1
Kruno
TypeDef's assistant
 
Join Date: Jul 2002
Location: Australia
Posts: 1,641
Send a message via ICQ to Kruno Send a message via AIM to Kruno
Default trick to get lotsa frame rate in Doom 3

ROTFLMAO!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.jpg
Views:	1002
Size:	41.3 KB
ID:	558  
__________________
"Never before has any voice dared to utter the words of that tongue in Imladris, Mr. Anderson" - Elrond LOTR
Kruno is offline   Reply With Quote
Old 11-26-02, 04:34 AM   #2
-=DVS=-
.:. Lafiel .:.
 
-=DVS=-'s Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Outerspace
Posts: 3,009
Talking

How Funny realy
__________________
.:. Lian Li X500FX .:. i7 2600k .:. PNY GTX 680 .:. Corsair DDR3 8GB .:. Silverstone 800W PSU .:. Asus P8P67-M Pro .:. Crucial M4 SSD 512GB .:.
-=DVS=- is offline   Reply With Quote
Old 11-26-02, 11:41 AM   #3
DaveW
Its me! Hurray!
 
DaveW's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brit in USA
Posts: 1,203
Default

I heard that due to some oddity, the framerate counter on the loading screen usually shows 666.
__________________

Core2 Q9400 @ 3.0, eVGA GTX 260, 4G DDR 800, Vista64
DaveW is offline   Reply With Quote
Old 11-26-02, 12:01 PM   #4
Kruno
TypeDef's assistant
 
Join Date: Jul 2002
Location: Australia
Posts: 1,641
Send a message via ICQ to Kruno Send a message via AIM to Kruno
Default

Not on mine it doesn't.
__________________
"Never before has any voice dared to utter the words of that tongue in Imladris, Mr. Anderson" - Elrond LOTR
Kruno is offline   Reply With Quote
Old 11-26-02, 03:53 PM   #5
nin_fragile14
Fat Tuna
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lincoln, Nebraska
Posts: 509
Default

I can get 1066 fps on the menus. Sometimes 571 too. I must be pretty damn pathetic if I've memorized the frame rate numbers on a menu screen of an unreleased game.
__________________
2.66 P4 @ 3.0 Ghz / Geforce 6800 GT @ 410/1080/ 768 mb Samsung DDR333 @ 374 mhz / Abit IS7 / XP Pro / NEC 1760NX LCD
nin_fragile14 is offline   Reply With Quote
Old 11-26-02, 03:58 PM   #6
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Talking

lol, just play Quake 1, hehe.
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote
Old 11-26-02, 04:33 PM   #7
stncttr908
Registered User
 
stncttr908's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: NJ, USA
Posts: 4,496
Send a message via AIM to stncttr908
Default

Not with tenenbrae that's for sure...
__________________
PC - | Core i7-2600K @ stock | Gigabyte GA-P67A-UD3 | 4GB Patriot Sector 5 DDR3 | Galaxy GTX 460 1GB @ stock | Corsair Force 120GB SSD | Seagate 1TB 7200RPM | 320GB Seagate 7200.10 | 2x Seagate 500GB USB 2.0 | Lite-On 20x SATA DVD+RW | Silverstone TJ-09 | Corsair 620W PSU | Logitech Z-5500s | Sennheiser HD-570 headphones | Samsung 2494LW |

Laptop - | Dell Inspiron 1420 | C2D T7300 (2.0GHz, 4MB cache) | 2GB DDR2-667 | 160GB 7200RPM HDD | DVD +/- RW | 14.1" WXGA+ (1440x900) | Broadcom 802.11g | NVIDIA 8400M GS 128MB |
stncttr908 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Now Available - Doom 3: BFG Edition News Archived News Items 0 10-16-12 02:20 PM
Remastered Doom 3 BFG Edition Game Coming with Stereo 3D Support News Archived News Items 0 06-01-12 06:30 AM
Doom 3 BFG Edition will feature entire Doom series, seven new Doom 3 levels News Archived News Items 0 05-31-12 06:40 AM

All times are GMT -5. The time now is 10:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.