Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > CPUs, Motherboards And Memory

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-24-02, 07:20 PM   #1
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Question Wierd Problem

Okay, so I got this other computer, its a P3 system(socket 370 250W PSU). All of the sudden it doesn't work anymore. So I think its a dead CPU, since its a few years old, but I tried it on 2 motherboards and it did not work. Okay then, so I went out and bought a new Celeron 1.1 Ghz, now I tried it on both motherboards, and I get the same results. I get no error message, just nothing on the screen, I can hear the comp starting up the HD, but thats it. HELP?!?!
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote
Old 11-24-02, 08:02 PM   #2
fastguy94416
The Shadow
 
fastguy94416's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 396
Default

same thing happend to me. Dead mobos. I had two also
fastguy94416 is offline   Reply With Quote
Old 11-24-02, 08:03 PM   #3
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Talking

aww crud! I don't wanna buy another mobo. Dangit! eh, aww crap, I'll wait till I get another mobo to test then..
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote
Old 11-24-02, 08:04 PM   #4
fastguy94416
The Shadow
 
fastguy94416's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 396
Default

sad thing is, this happend in august and I still havent been able to replace the mobo. I have an xp1800+ that ive never used sitting around getting old while im on a p3 550
fastguy94416 is offline   Reply With Quote
Old 11-24-02, 08:07 PM   #5
The Baron
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yeah, certianly sounds like dead mobos.
  Reply With Quote
Old 11-24-02, 08:08 PM   #6
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Talking

dang that blows. Thing is, both mobos were workin' last week. Why would they die at the same time? oh well. P3 mobos aren't expensive.
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote
Old 11-24-02, 08:09 PM   #7
fastguy94416
The Shadow
 
fastguy94416's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 396
Default

same thing happend to me. I think I stabbed em when i was installing the heatsink. /me is retarded
fastguy94416 is offline   Reply With Quote
Old 11-24-02, 08:10 PM   #8
LORD-eX-Bu
Horus the pointy master
 
LORD-eX-Bu's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 4,609
Talking

LOL, that sucks. I never use any tools, just that static wrist thingy, rest is done by hands.
__________________
http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=171&dateline=12152329  84
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
LORD-eX-Bu is offline   Reply With Quote

Old 11-30-02, 12:30 AM   #9
Riptide
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Billings, MT
Posts: 8,303
Default

Quote:
Originally posted by fastguy94416
same thing happend to me. I think I stabbed em when i was installing the heatsink. /me is retarded
Don't feel to bad about it... I was stuck with a 486 for a good 3 years and when I finally upgraded to a brand spanking new Abit BH6 w/P3 450 I didn't understand how to get the brackets for the CPU to sit in their holes properly. So instead of doing it the right way which would be to pull the pins up before mounting the bracket and then pushing it through I tried to force it. Long story short: slipped screwdriver and a dead BH6...

Talk about retarded... At least I didn't make the same mistake twice!
Riptide is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem connecting Pioneer VSX-S300 to Nvidia Ion - flat panel scaling solves it? wild_oscar NVIDIA Linux 3 06-17-12 07:18 AM
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
funny problem with 2960 and GF4 konsti NVIDIA Linux 3 09-03-02 07:08 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.