Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-14-02, 03:38 AM   #13
Chalnoth
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,293
Default

Quote:
Originally posted by Andy Mecham
'telinit 3' should be sufficient for almost everybody. You don't need to reboot to single user mode.

--andy
Well, I just say it's better safe than sorry. You're right, it's not necessary. I've even installed these things with X running and it worked just fine. But it really doesn't hurt to do it.
Chalnoth is offline   Reply With Quote
Old 12-14-02, 10:05 PM   #14
Andy Mecham
l33t master
 
Join Date: Jul 2002
Location: Santa Clara, CA
Posts: 1,163
Default

Quote:
I've even installed these things with X running and it worked just fine.
You can't upgrade a driver with X running, as you won't be able to replace the kernel module.

--andy
__________________
Andy Mecham
NVIDIA Corporation
Andy Mecham is offline   Reply With Quote
Old 12-14-02, 11:04 PM   #15
lmetza
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Canada
Posts: 151
Send a message via AIM to lmetza
Default

i know mine work properly, cuz ive been playing the ut2003 demo and man does it run FAST. i just need antialiasing and some anistrofic filtering.

and i just found out i got hackied, in wondows XP. I have all security updates, running firewall with only 2 ports opne (that i opened). Somehows like 20 or so ports had been opened called msnmgs UDP and TCP rangeing from port 7000 to 18000. the onyl one I enabledwas for files transfering with messenger and thats it. Thus sux big time.
lmetza is offline   Reply With Quote
Old 12-16-02, 04:17 AM   #16
Chalnoth
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,293
Default

Quote:
Originally posted by Andy Mecham
You can't upgrade a driver with X running, as you won't be able to replace the kernel module.

--andy
Well, actually, it worked just fine. But I think the reason was that I wasn't running a previous version of nVidia's drivers at the time (Using an "nv" driver).
Chalnoth is offline   Reply With Quote
Old 12-16-02, 04:19 AM   #17
Chalnoth
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,293
Default

Quote:
Originally posted by lmetza
i know mine work properly, cuz ive been playing the ut2003 demo and man does it run FAST. i just need antialiasing and some anistrofic filtering.
Check the readme for the exact settings for FSAA/Anisotropic, but here is how you can set them:

At the console, before running your game, type in, "export __GL_FSAA_MODE=1" (You can use a different number, of course. This is for 2x FSAA).

For anisotropic:
export __GL_DEFAULT_LOG_ANISO=3
(This one gives 8-degree aniso)

You can also place these commands in a .profile file in your home directory, or in /etc/profile to make the config global, so that the settings are applied at bootup.
Chalnoth is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to quickly Install NVIDIA R302.11 Drivers Under Linux Mint 13 News Archived News Items 0 06-12-12 06:40 AM
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 08:35 PM
nVidia Linux drivers with Linux on Mac, help? Thetargos NVIDIA Linux 0 05-13-12 12:52 PM
Redhat 8.0 NVIDIA works - INSTRUCTIONS STEEL1 NVIDIA Linux 267 04-15-03 06:48 PM
nForce + RedHat 7.3 Success Story rtz NVIDIA Linux 47 02-15-03 02:20 AM

All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.