Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > Benchmarking And Overclocking

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-17-05, 12:04 PM   #1
Tr1cK
not coming back
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,872
Default SANDRA 2005 Lite memory bandwidth

With a normal 33 processes running, system in sig, I get a 6893 / 6814 in SANDRA 2005 Lite for memory bandwidth. Is this good? What are you guys getting with your o/cd setups? Mine is at DDR500 btw.

Just changed timings to 2.5-3-3-11-1 and got 6927 / 6870.

Last edited by Tr1cK; 01-17-05 at 01:54 PM.
Tr1cK is offline   Reply With Quote
Old 01-17-05, 01:06 PM   #2
Daneel Olivaw
Northwood hugger
 
Daneel Olivaw's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Montreal
Posts: 1,244
Default Re: SANDRA 2005 Lite memory bandwidth

Yes, it's good. I get 6100 MB/s.

Try unbuffered test. I get 4700 MB/s
__________________
-Intel Core2 Duo 4300 (3.0GHz) | Asus P5N-E SLI | 6GB Corsair CVS PC2-5300 | GF8800GT 512MB | Western Digital 1TB Raid0 | Antec SLK2600AMB | Antec Earthwatts 500W
-Intel Pentium4 2.4C (3.4GHz) | Asus P4P800 Dlx | 2GB Crucial Rendition PC-3200 | GF6800LE 128MB | Seagate 200GB | Antec Overture II | Antec TruePower 2.0 480W


Mild agnosticism —the view that the existence or nonexistence of God or gods is currently unknown but is not necessarily unknowable, therefore one will withhold judgment until/if more evidence is available. A weak agnostic would say "I don't know, but maybe you do."
Daneel Olivaw is offline   Reply With Quote
Old 01-17-05, 03:29 PM   #3
Toss3
.<<o>>.
 
Toss3's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Finland
Posts: 4,763
Talking Re: SANDRA 2005 Lite memory bandwidth

Hmm I got like 3580/3530 mb/s... but I have 333mhz memory running at 320Mhz so that could explain it, couldn't it?

I have to say WOW when I look at your setup; you've clocked your 2.4ghz to 3.4ghz? that's kinda insane... I can't even reach 3ghz and I have watercooling :-S maybe you'll let me in on your oc'ing secret??

thnx in advance
__________________
: :Asus Rampage II Gene : : Core i7 920 4011Mhz : : 6Gb 1600Mhz A-Data DDR3 : : Club3D Theatron Agrippa : : Intel 80GB SSD : : 2xSamsung F1 750Gb : : Sapphire 5850 @ 850/1225Mhz : :
: :Benq FP241W : : Optoma HD80 Projector + 92" Screen : : Genelec 8020B speakers : : Sony MDR-XB700 Headphones : : Razer Lycosa : : Razer Lachesis : :
Toss3 is offline   Reply With Quote
Old 01-17-05, 05:54 PM   #4
Daneel Olivaw
Northwood hugger
 
Daneel Olivaw's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Montreal
Posts: 1,244
Default Re: SANDRA 2005 Lite memory bandwidth

Thanks Could you send me that vidcard of yours
Get a 2.4C from malaysia. And a P4C800. My P4P800 is good, but it won't allow for 1:1 over FSB 250MHz, though my whole setup can do 283MHz (ram and CPU). So I'm at 4:5. And the worst part is, I actually was able to enable PAT up to FSB250!!! But my northbridge is f* up, all P4P800 seem to be, and it shoots out all sort of errors over 250MHz at 1:1

With that 6800 and Northwood C, your PSU might also be limiting you.

No overvolting. Air cooling. Is there no way you can coax a 4:5 ratio from that memory of yours? To go over 333MHz, maybe you could slack mem latencies?
__________________
-Intel Core2 Duo 4300 (3.0GHz) | Asus P5N-E SLI | 6GB Corsair CVS PC2-5300 | GF8800GT 512MB | Western Digital 1TB Raid0 | Antec SLK2600AMB | Antec Earthwatts 500W
-Intel Pentium4 2.4C (3.4GHz) | Asus P4P800 Dlx | 2GB Crucial Rendition PC-3200 | GF6800LE 128MB | Seagate 200GB | Antec Overture II | Antec TruePower 2.0 480W


Mild agnosticism —the view that the existence or nonexistence of God or gods is currently unknown but is not necessarily unknowable, therefore one will withhold judgment until/if more evidence is available. A weak agnostic would say "I don't know, but maybe you do."
Daneel Olivaw is offline   Reply With Quote
Old 01-18-05, 07:58 AM   #5
Toss3
.<<o>>.
 
Toss3's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Finland
Posts: 4,763
Default Re: SANDRA 2005 Lite memory bandwidth

Okey thnx.. but my mobo doesn't even allow me to change cpu ratio which kinda sucks... but I can change the speed of my RAM though and doing that helps me to up the FSB so my memory is running only at 266mhz, but I've upped my fsb so that it's running at 320mhz(can't do 330mhz for some reason which would allow me to have 3ghz) ... and I don't think it's my PSU since it says that my ram timings are set too "something" and not allowing me to reboot :-/... but maybe I'll get a 3.2Ghz p4 and 1Gb of ddr 400 that would probably allow me to oc higher
__________________
: :Asus Rampage II Gene : : Core i7 920 4011Mhz : : 6Gb 1600Mhz A-Data DDR3 : : Club3D Theatron Agrippa : : Intel 80GB SSD : : 2xSamsung F1 750Gb : : Sapphire 5850 @ 850/1225Mhz : :
: :Benq FP241W : : Optoma HD80 Projector + 92" Screen : : Genelec 8020B speakers : : Sony MDR-XB700 Headphones : : Razer Lycosa : : Razer Lachesis : :
Toss3 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sandra Lite 2012 SP4c (18.52) News Latest Tech And Game Headlines 0 06-19-12 06:10 AM
Measuring card memory usage peter_ga NVIDIA Linux 0 05-24-12 08:07 PM
Bandwidth explosion: As Internet use soars, can bottlenecks be averted? News Latest Tech And Game Headlines 0 05-10-12 01:50 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.