Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-27-02, 02:52 AM   #1
jasper
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 2
Unhappy NVIDIA driver not working with 2.4.20?

I'm running RH 8.0 with my own made kernel. (2.4.20)

I can build the driver (4191), but when I try to load it, I get:

Using /lib/modules/2.4.20/kernel/drivers/video/nvidia.o
/lib/modules/2.4.20/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol proc_root_R3440c629
/lib/modules/2.4.20/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol proc_root_driver_R6eaeddfe
/lib/modules/2.4.20/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol remove_proc_entry_R788eb965
/lib/modules/2.4.20/kernel/drivers/video/nvidia.o: unresolved symbol create_proc_entry_R8e88a40f
/lib/modules/2.4.20/kernel/drivers/video/nvidia.o:
Hint: You are trying to load a module without a GPL compatible license
and it has unresolved symbols. Contact the module supplier for
assistance, only they can help you.

Please, show some directions. I'm lost here.

Thanks,

Jasper
jasper is offline   Reply With Quote
Old 12-27-02, 09:00 AM   #2
373DAK
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Default

See if the symbolic link /usr/src/linux is pointing to the linux-2.4.20 directory and not to the old kernel's directory.

These names with letters and digits come from the System map and, if it can't find them, it's lloking at the wrong map when it compiles.

You'll probably need a "make clean" followind by "make install" in the NVIDIA-kernel-1.0-4191 direcotyr.
373DAK is offline   Reply With Quote
Old 12-29-02, 06:39 AM   #3
jasper
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 2
Exclamation

I solved the problem by completely rebuilding a new kernel. Prossibly the NVidia driver source can't handle the fact that I tested a lot of configurations on the kernel source tree. (Though I really was running the last configured and built kernel)

After booting the new kernel I rebuild the src.rpm of the kernel-driver for NVidia and it insmodded perfectly.
jasper is offline   Reply With Quote
Old 12-29-02, 03:59 PM   #4
crimsun
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 43
Default

jasper, yep, that seems to be a common issue. Virtually always, immediately rebuilding nvidia.o against a clean recompile (and reboot into) of the new kernel resolves it.
crimsun is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nvidia driver quality decrease? legluondunet NVIDIA Linux 17 06-26-12 10:03 AM
Nvidia driver stopped working after X restart and Kernel taint msgs during boot mikejuni NVIDIA Linux 10 05-21-12 08:30 PM
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 08:35 PM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM

All times are GMT -5. The time now is 07:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.