Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-11-05, 06:42 PM   #1
onxeur
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5
Default 6600GT: animated XCursor flicker with HWCursor 1

As the title says, my cursor flickers when using animated Xcursors.

HWCursor 0 works around the problem.
Disabling RenderAccel of the Render extension does not change anything.

Card: 6660GT, tried two different brands. (I did not experience this with a Ti4440 using the same software)
System: Debian sid/unstable
Drivers: 6629, 7167. I thought the new one would fix it, I guess nobody has reported the bug yet.

You may notice PCI Express errors in the report log.. This comes from a bad interaction between the nvidia driver and the PCI-E network controller, but it does not give me much trouble these days. I have already reported it to the network driver authors, I guess I should report it here as well.. Oh wait, I just did.
Attached Files
File Type: txt nvidia-bug-report.log.txt (64.5 KB, 174 views)
onxeur is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Valve's Source engine to power upcoming animated film News Archived News Items 0 06-10-12 09:20 PM

All times are GMT -5. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.