Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-31-05, 05:11 PM   #1
chareos
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 48
Default 7174 - problems with cedega and World of Warcraft in opengl

Same problem than with 7167: loading screen corrupted (seems the top-right edge goes away) and slooooow game.

6629 is ok.

Suggestions ? solutions ? a word from nvidia ?


Thanks.
F.
chareos is offline   Reply With Quote
Old 04-21-05, 01:11 PM   #2
grizzu
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Default Re: 7174 - problems with cedega and World of Warcraft in opengl

*bump*
same here using a xfx geforce 5900xt
grizzu is offline   Reply With Quote
Old 04-24-05, 06:43 AM   #3
vincoof
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: France
Posts: 104
Send a message via ICQ to vincoof Send a message via AIM to vincoof
Default Re: 7174 - problems with cedega and World of Warcraft in opengl

same here too
Leadtek GeForce FX 5900 XT

for some reason sometimes it works a bit better and sometimes it's horrible. this is minor, though, as it happens only in the loading screen (seen once when the game starts)

Last edited by vincoof; 04-24-05 at 07:12 AM.
vincoof is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.