Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-15-05, 09:14 AM   #1
rob.urban
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 13
Default driver "works", but images are corrupt

hello,

this is weird. I just updated my fedora core 4 system, which among other things
caused the following xorg packages to be installed:

Jul 29 14:00:06 Updated: xorg-x11-libs.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:00:40 Updated: xorg-x11-Mesa-libGL.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:00:48 Updated: xorg-x11-Mesa-libGLU.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:02:23 Updated: xorg-x11-devel.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:02:37 Updated: xorg-x11-font-utils.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:04:18 Updated: xorg-x11-xfs.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:04:19 Updated: xorg-x11-xauth.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:04:36 Updated: xorg-x11.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:04:36 Updated: xorg-x11-xdm.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:11:28 Updated: xorg-x11-deprecated-libs.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:16:33 Updated: xorg-x11-tools.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:16:33 Updated: xorg-x11-deprecated-libs-devel.i386 6.8.2-37
Jul 29 14:25:53 Updated: xorg-x11-twm.i386 6.8.2-37

after re-installing the 7667 driver and rebooting, everything ran ok. Then, in
the middle of quaking, for about 5-10 seconds the system hung, (no video
update, sound in loop), which often has meant in the past that the system was
totally hung. However it came back shortly, except that from then on the video
was always corrupt. See attached screenshot to get an idea of what I mean.
You can see the yellow outline of the teleport through the corner of the wall.
I haven't tried re-booting, but that would presumably only be a temporary fix anyhow.
I also haven't tried 7676, but from the CHANGES I didn't get the impression that
that would be very fruitful.

This weird corruption, by the way, is exactly what I saw after re-installing the
nvidia driver and re-starting X without rebooting. After the boot it was gone, however.

help?

Rob Urban

[nvidia-bug-report.log also attached]
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot0001.jpg
Views:	149
Size:	269.8 KB
ID:	12927  
Attached Files
File Type: txt nvidia-bug-report.txt (91.0 KB, 133 views)
rob.urban is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Graphics driver installation problem (your comments will be highly appreciated) apuurboo NVIDIA GeForce 400/500 Series 0 06-13-12 07:58 AM
Redhat 8.0 NVIDIA works - INSTRUCTIONS STEEL1 NVIDIA Linux 267 04-15-03 06:48 PM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM
failing to initialize NV driver PsyShook NVIDIA Linux 10 09-19-02 12:41 PM
Nvidia Driver causes crash on Standby/Suspend dasher NVIDIA Linux 5 09-16-02 05:57 PM

All times are GMT -5. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.