Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-21-05, 07:14 PM   #13
whyza
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7
Default Re: Problem on using NVidia for 1AGP+1PCI cards to emulate 2 terminals.

i have tried the suggested workaround provided by Victor but it does not work for me.......

the probe is sucessful, but when i load the nvidia driver the pci card is still not detected and a cat /dev/nvidia0 still produces an io error.

if i try and use the nv driver for both pci and agp cards, interestingly the pci card output is non existant and X is running at 100% cpu for the pci server.

so its all very broken.

any ideas nvidia ?

i was hoping to buy another 2 nvidia cards for this pc, and another 8 cards for another 2 pc's i am yet to build....but i obviously would be silly to purchase 10 more pci cards with the results so far.
whyza is offline   Reply With Quote
Old 08-22-05, 05:15 PM   #14
whyza
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7
Default Re: Problem on using NVidia for 1AGP+1PCI cards to emulate 2 terminals.

Further investigations reveal that the nvidia driver will not initialise the card that is not the primary vga device as defined in the bios.

eg... agp card is primary vga device as defined in the bios, pci card will not initialise

or

pci card is primary vga device as defined in the bios, agp card will not initialise

please help nvidia !
whyza is offline   Reply With Quote
Old 08-26-05, 06:28 PM   #15
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Problem on using NVidia for 1AGP+1PCI cards to emulate 2 terminals.

Victor,
Sorry for the delay in getting back to you on this issue. I've spent some time looking at this today. I setup an HP xw8000 workstation with put 1 GeForce4 MX 440 AGP and 2 GeForce4 MX 4000 PCI cards, for a total of 3 cards, running RHEL3-U5 (x86) with the 1.0-7676 nvidia driver.

I then took your XF86Config from your bug report in the post dated "08-05-05, 05:49 PM", and simply ran 'startx', and had 1 X screen successfully running off of each card, for a total of 3 fully functional X screens (running Gnome, if that matters).

You didn't comment what kind of motherboard you were using, however at this stage, I'd guess that is playing a large role in the problems you're experiencing, particularly with these errors:
NVRM: RmInitAdapter failed! (0x21:0xffffffff:686)
NVRM: rm_init_adapter(0) failed

I've attached a bug report from the system where I've set all of this up for you to review.

Please let me know if I've misunderstood any particulars of your setup.

Thanks,
Lonni
Attached Files
File Type: zip nvidia-bug-report.log.zip (19.3 KB, 135 views)
netllama is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem connecting Pioneer VSX-S300 to Nvidia Ion - flat panel scaling solves it? wild_oscar NVIDIA Linux 3 06-17-12 07:18 AM
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 08:35 PM
Rumor regarding lack of 680 availability ViN86 Rumor Mill 6 05-09-12 04:48 PM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.