Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-17-05, 09:17 AM   #1
mumford
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default GE Force FX 5200

Hi

I have the GE Force FX 5200 video card, I have heard it has the ability to run 2 monitors, but when I look in the propertirs to set this up there is no option.

Does this card have such ability?

Thank you!
mumford is offline   Reply With Quote
Old 11-17-05, 10:28 AM   #2
Zeta
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 373
Default Re: GE Force FX 5200

I know its possible on some cards. I am typing this from a 5200 with dual monitors right now.
Zeta is offline   Reply With Quote
Old 11-17-05, 10:53 AM   #3
mumford
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default Re: GE Force FX 5200

Thanks for the reply.......So how do you set it up then, like I said i could not see any options?
mumford is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OCZ Vertex 4 or Corsair Force GT? Crow_Nest General Hardware 18 05-28-12 03:43 AM
Gnome3 with composite is very slow on Geforce FX 5200 with 173.14.31 driver Artox NVIDIA Linux 0 05-26-12 10:33 AM
40.72 and Freedom Force - No Go kuzujanakis NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 10-07-02 09:02 AM
BF1942 demo and Refresh Force cricket Gaming Central 2 09-04-02 09:29 PM
Det 40.41 and Freedom Force kuzujanakis NVIDIA Windows Graphics Drivers 4 09-02-02 04:47 PM

All times are GMT -5. The time now is 11:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.