Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-08-05, 04:59 AM   #1
tezem
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16
Default Problems with 1.0-8174 x86

Ok I have two problems with the new driver on my Samsung X30 Laptop with a GeforceFX 5200GO.

First of all, when I want to start the server with the Option "MetaModes" "1280x1024, 1280x800; 1280x1024, NULL; NULL, 1280x800; 800x600, NULL" I get:

Code:
(EE) NVIDIA(0): The requested configuration of display devices is not
(EE) NVIDIA(0):      supported in the hardware.
(EE) NVIDIA(0): Failed to unmap registers.
(EE) NVIDIA(0): Failed to unmap registers.
(EE) NVIDIA(0): Failed to free registers.
(II) UnloadModule: "nvidia"
(EE) Screen(s) found, but none have a usable configuration.

Fatal server error:
no screens found
I have to say that my second monitor is not connected but this shouldn't be a problem since this worked for me this way all the time and I'm happy about it.
When I uncomment the MetaModes Option the server starts without problems but I have a second problem then.
When I switch into console mode with "Ctrl + Alt + F1" I get a really strange display. I remember this from older drivers. To give you some impression about it I will attach a picture of it.

thx,
tezem
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pic.jpg
Views:	120
Size:	32.1 KB
ID:	14865  
Attached Files
File Type: txt Xorg.log.txt (17.6 KB, 113 views)
File Type: txt xorg.conf.txt (3.9 KB, 113 views)
tezem is offline   Reply With Quote
Old 12-08-05, 01:16 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Problems with 1.0-8174 x86

Did this same xorg.conf work in 1.0-7676? If so, please post a bug report generated against 1.0-7676 and 1.0-8174.

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 12-09-05, 03:54 AM   #3
tezem
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16
Default Re: Problems with 1.0-8174 x86

yes it did

-> opening a report...
tezem is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with drivers after 295.40 (OpenSuSE 12.1, GeFroce 7900 GS, Phenom II X4) alawa NVIDIA Linux 0 06-09-12 06:37 PM
Nvidia Problems in Slackware 8.1 xtreme NVIDIA Linux 3 10-01-02 12:03 PM
DirectX 8 problems with GeForce4 Derwin NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 19 08-20-02 01:23 AM

All times are GMT -5. The time now is 08:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.