Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-27-05, 05:02 PM   #1
LEFBE
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 7
Default glxinfo problem [SOLVED]

I all

I try to get some information concerning glxinfo

When i lunch glxinfo the following result appears :

[lefbe@localhost ~]$ glxinfo
glxinfo: error while loading shared libraries: libGLU.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory

glxgears seem work normaly :

[lefbe@localhost ~]$ glxgears
Loading required GL library /usr/lib/libGL.so.1

33746 frames in 5.0 seconds = 6749.172 FPS
33873 frames in 5.0 seconds = 6774.447 FPS
33878 frames in 5.0 seconds = 6775.460 FPS
33849 frames in 5.0 seconds = 6769.621 FPS
33849 frames in 5.0 seconds = 6769.664 FPS

You can find nvidia-bug-report here => http://lefbe.free.fr/Download/nvidia-bug-report.log
Could you please help me ?

Regards,

LEFBE
LEFBE is offline   Reply With Quote
Old 12-27-05, 05:26 PM   #2
Thunderbird
 
Join Date: Jul 2002
Location: Netherlands, Europe
Posts: 2,105
Default Re: glxinfo problem

Just install libGLU.so which has its own package or which is part of Mesa depending on the linux distribution. Make sure that if it is part of Mesa that libGL.so from mesa won't replace Nvidia's libGL.so. (The error you are seeing is not criticical, only for glxgears)
Thunderbird is offline   Reply With Quote
Old 12-28-05, 08:01 AM   #3
LEFBE
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 7
Default Re: glxinfo problem

Hi,

How can reinstall mesa librairie on mandriva 2006 ?
I've found libGL.so.1 in the following folder /usr/lib/

thanks for your help

LEFBE
LEFBE is offline   Reply With Quote
Old 12-28-05, 12:22 PM   #4
LEFBE
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 7
Default Re: glxinfo problem

All is ok now thanks for all
LEFBE is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
Problem when compiling with SDL on Nvidia/Nforce... superconti NVIDIA Linux 3 09-13-02 12:25 AM
Geforce 4 Go and X-Server Problem with shutdown rapljenovic NVIDIA Linux 2 08-30-02 10:11 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.