Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-15-06, 01:47 PM   #1
MartinX3
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Default Driver Problem ... i think :/

I Install this Drivers NVIDIA-Linux-x86-1.0-8178-pkg1.run on my Debian and when i write startx display me this:

Skipping "/usr/X11R6/lib/modules/fonts/libspeedo.a:spencode.o": No symbols found

(WW) NVIDIA: No matching device section for instance (BUS ID PCI:1:0:0) found

(EE) No devices detected

Fatal server error
no screens found

What i should do ??

My Graphic Card: GF 6800 GT
MartinX3 is offline   Reply With Quote
Old 01-15-06, 01:50 PM   #2
zander
NVIDIA Corporation
 
zander's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,740
Default Re: Driver Problem ... i think :/

Please generate and attach an nvidia-bug-report.log file (please also see http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=46678).
zander is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Graphics driver installation problem (your comments will be highly appreciated) apuurboo NVIDIA GeForce 400/500 Series 0 06-16-12 07:35 AM
Graphics driver installation problem (your comments will be highly appreciated) apuurboo NVIDIA GeForce 400/500 Series 0 06-13-12 07:58 AM
Driver problem cOoL_Ti NVIDIA Linux 2 10-12-02 08:16 AM
Problem with Ethernet (nvnet) driver for RH 7.3 bernz NVIDIA Linux 4 08-05-02 10:18 AM
download problem with linux NVIDIA driver packages Timo NVIDIA Linux 7 07-31-02 09:22 AM

All times are GMT -5. The time now is 05:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.