Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-09-06, 06:18 PM   #1
lackita
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Default TwinView Clone Varying Metamode Resolutions

I'm trying to clone my desktop on my tv, but my monitor's resolution is higher then the maximum resolution of the tv. I don't want to use panning because I want to view videos on it and see the whole video at once. In other words, is there a way to scale the display of a larger resolution down to the display of a smaller one so that the cloned image can be viewed in its entirety?
lackita is offline   Reply With Quote
Old 02-10-06, 03:04 AM   #2
Thunderbird
 
Join Date: Jul 2002
Location: Netherlands, Europe
Posts: 2,105
Default Re: TwinView Clone Varying Metamode Resolutions

This is not possible.
Thunderbird is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TwinView problems k-rulez NVIDIA Linux 1 09-07-02 10:13 AM
Twinview with TV-out karlaugust NVIDIA Linux 10 08-28-02 05:20 PM
How to enable grayed out Twinview clone mode under nVIEW? angmang NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 2 08-01-02 01:37 AM

All times are GMT -5. The time now is 07:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.