Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-23-06, 10:32 PM   #1
sangu
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 84
Default After installing xorg-x11-server snapshot,characters on applications disappear.

After installing xorg-x11-server snapshot(1.0.99.1), characters on applications disappear.

OS : Fedora rawhide ( 20060323 )
CPU : AMD X2 3800+
VGA : 6800GS PCIe
Nvidia Driver : 1.0.8178

xorg-x11-server snapshot : http://xorg.freedesktop.org/snapshot...idual/xserver/
See :
https://bugzilla.redhat.com/bugzilla....cgi?id=186212
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=6349

Last edited by sangu; 04-22-11 at 09:16 PM.
sangu is offline   Reply With Quote
Old 03-25-06, 10:42 PM   #2
d4rk74m4
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 72
Default Re: After installing xorg-x11-server snapshot,characters on applications disappear.

For the record, I see the same issues here.
d4rk74m4 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 08:50 PM   #3
sangu
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 84
Default Re: After installing xorg-x11-server snapshot,characters on applications disappear.

This problem still happens in 1.0-8756.

nvidia-bug-repot.log in 8756

xorg-x11-server-Xorg version is 1.0.99.2.
sangu is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 10:02 PM   #4
_tf_
scriptfoo warrior
 
_tf_'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: here
Posts: 117
Default Re: After installing xorg-x11-server snapshot,characters on applications disappear.

setting font antialiasing in gnome to subpixel smoothing fixed this for me.
another fix is to set "RenderAccel" to "false" in xorg.conf.
__________________
"My mortgage rate was cut in half after I replied to spam
using Fedora!" raves Bo Battipaglia.
_tf_ is offline   Reply With Quote
Old 04-09-06, 03:34 PM   #5
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: After installing xorg-x11-server snapshot,characters on applications disappear.

Quote:
Originally Posted by sangu
After installing xorg-x11-server snapshot(1.0.99.1), characters on applications disappear.
The text rendering ABI changed in the X.org 7.1 snapshots. The current NVIDIA drivers are not expected to work with them. See
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=68026.
AaronP is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
295.40 Drivers and Xorg 1:7.6+12 HIGH cpu usage norrland NVIDIA Linux 2 05-13-12 10:11 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.