Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-17-06, 06:29 AM   #1
jaykup
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 7
Default TV-Out with SVIDEO, black screen

I have a Geforce4 Ti 4600 with an S-Video out, and I can't seem to get a picture on the TV.

My xorg.conf:

Code:
Section "Module"
    SubSection  "extmod"
    EndSubSection
    Load        "type1"
    Load        "freetype"
    Load       "glx"
    Load       "dri"
EndSection

Section "Files"
    RgbPath     "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
    FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc/"
    FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/TTF/"
    FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Type1/"
    FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/CID/"
    FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi/"
    FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/100dpi/"
    FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/local/"
    FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Speedo/"
    FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/cyrillic/"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier  "Keyboard1"
    Driver      "kbd"
    Option "AutoRepeat" "500 30"
    Option "XkbRules"   "xorg"
    Option "XkbModel"   "pc104"
    Option "XkbLayout"  "us"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier  "Mouse1"
    Driver      "mouse"
    Option "Protocol"    "IMPS/2"
    Option "Device"      "/dev/mouse"
    Option "ZAxisMapping" "4 5"
    Option "Emulate3Buttons"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier  "viewsonic"
    HorizSync   40 - 110
    VertRefresh 50-160
EndSection

Section "Device"
    Identifier  "nvidia"
    Driver      "nvidia"
    VideoRam    131072
    Option      "TwinView" "True"
    Option      "SecondMonitorHorizSync"     "30-50"
    Option      "SecondMonitorVertRefresh"   "60"
    Option      "MetaModes" "1024x768, 1024x768; 800x600, 800x600; 640x480, 640x480;"
    Option      "TVStandard" "NTSC-M"
    Option      "ConnectedMonitor" "CRT, TV"
    Option      "TwinViewOrientation" "Clone"
    Option      "TVOutFormat" "SVIDEO"
EndSection

Section "Screen"
    Identifier  "Screen 1"
    Device      "nvidia"
    Monitor     "viewsonic"
    DefaultDepth 24

    Subsection "Display"
        Depth       8
        Modes       "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
        ViewPort    0 0
    EndSubsection
    Subsection "Display"
        Depth       16
        Modes       "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
        ViewPort    0 0
    EndSubsection
    Subsection "Display"
        Depth       24
        Modes       "1600x1200" "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
        ViewPort    0 0
    EndSubsection
EndSection

Section "ServerLayout"
    Identifier  "Simple Layout"
    Screen "Screen 1"
    InputDevice "Mouse1" "CorePointer"
    InputDevice "Keyboard1" "CoreKeyboard"
    Option "Xinerama" "Off"
EndSection

 Section "DRI"
    Mode 0666
 EndSection
What am I missing?
jaykup is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GT240M - black screen with newer drivers > 275.33 and win 7 doktor5000 NVIDIA GeForce 200 Series 1 07-08-12 11:17 AM
[9800gt] Xorg black screen after installing nvidia driver HacKurx NVIDIA Linux 1 06-07-12 01:29 PM
Black screen after switching between graphical virtual consoles five times rrr-wtf NVIDIA Linux 1 05-21-12 04:40 PM
Black screen and lockup on startx. redmoose NVIDIA Linux 4 09-18-02 11:53 AM
kernel 2.4.19 and 2960 -> black screen osterhase NVIDIA Linux 7 08-22-02 06:24 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.