Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-14-06, 08:30 AM   #1
CZoggy
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 5
Default Problem with X

Hi all. i try to install nvidia drivers.I have suse linux enterprise desktop 10 rls.
I download kernel smp,dev atd.
Init 3
install drivers.All ok.

But.

I using LILO with win mbr.(dd if=xxxx of=xxxx bs=512 count=1) and in windows i change boot.ini.Without drivers is booting ok,but after installing i get this err messages when X is starting(logs).
Interesting is that,when i booting system from suse install cd,all is ok.
Xgl is dissabled.

Where is problem??? Bad config?Loader??
Can anyone help me?? Many thx...
Attached Files
File Type: log Xorg.0.log (18.5 KB, 120 views)
File Type: txt xorg.conf.txt (5.9 KB, 115 views)
CZoggy is offline   Reply With Quote
Old 07-14-06, 08:53 AM   #2
zander
NVIDIA Corporation
 
zander's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,740
Default Re: Problem with X

@CZoggy: please run the `nvidia-bug-report.sh` after a failed attempt to start X and attach the resulting log file (please also see http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=46678).
zander is offline   Reply With Quote
Old 07-14-06, 09:21 AM   #3
CZoggy
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 5
Default Re: Problem with X

Ok,here is it

thx
Attached Files
File Type: log nvidia-installer.log (27.9 KB, 116 views)
File Type: zip nvidia-bug-report.log.zip (21.0 KB, 123 views)
CZoggy is offline   Reply With Quote
Old 07-14-06, 01:17 PM   #4
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Problem with X

All that I see in your bug report is:
(EE) NVIDIA(0): Failed to load the NVIDIA kernel module!

However, it doesn't look like this bug report was generated immediately after experiencing the problem.

What is the output from running "modprobe nvidia" ?

Thanks,
Lonni
netllama is offline   Reply With Quote
Old 07-14-06, 02:50 PM   #5
CZoggy
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 5
Default Re: Problem with X

Hi,i do it works.
New drivers installaton sh NVIDIAxxxxxx.run -q
After thar sax2 -m 0=nvidia

Test with glxgears and now is all OK.

I dont understand whats doing,but is it ready.

Many thx for help.
CZoggy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem connecting Pioneer VSX-S300 to Nvidia Ion - flat panel scaling solves it? wild_oscar NVIDIA Linux 3 06-17-12 08:18 AM
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 10:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 04:14 PM
kswapd kernel problem and the NVdriver kwaz NVIDIA Linux 2 09-25-02 09:33 PM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 11:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 04:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.