Go Back   nV News Forums > Software Forums > General Software

Newegg Daily Deals

View Poll Results: What Firewall Do You Use?
McAfee 0 0%
Norton 1 2.94%
Outpost 0 0%
Zone Alarm 13 38.24%
Kerio 4 11.76%
Panda 0 0%
XP Firewall 16 47.06%
Voters: 34. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
Old 03-02-06, 06:06 AM   #25
Capt. Picard
Registered User
 
Capt. Picard's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: South Africa
Posts: 6,386
Default Re: What Firewall?

I use Trend PCcillin. How is that? How is its anti virus too?
__________________
If beer is not the answer, you're asking the wrong question.
Capt. Picard is offline   Reply With Quote
Old 03-02-06, 08:28 PM   #26
OWA
...
 
OWA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Virginia
Posts: 9,481
Default Re: What Firewall?

ZA. I use to pay for the pro version but now just use the free one.
OWA is offline   Reply With Quote
Old 03-11-06, 01:41 PM   #27
raffytaffy
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: New York, Queens
Posts: 4
Send a message via Yahoo to raffytaffy
Default Re: What Firewall?

I have used several firewall apps withing the last few years...anything from XP FW to Zone FW...and i find Black Ice as the best pick...i use it with my hardware firewall (linksys b)
raffytaffy is offline   Reply With Quote
Old 03-25-06, 08:45 AM   #28
Vik1dk
Registered User
 
Vik1dk's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: DK
Posts: 503
Default Re: What Firewall?

Tiny firewall, works well with x64
__________________
GA-EX38-DQ6 | E8400 @3.8 Ghz | 2x2GB Corsair 8500 C5D | XFX 8800 GTS 512 | 2x WD2500YS(RE/sataII) | SAMSUNG S203D DVD-RW | X-FI(XM)| BenQ E2200 HDA | TT 750 Toughpower PSU(4x18A/60A combined) | Antec 900 | Logitech G5 v.2/Razer DeathAdder | Logitech G15 | WinXp x64 sp2/2008 server x64
Vik1dk is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 10:10 AM   #29
Mr_LoL
Bush's Doppleganger
 
Mr_LoL's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Bangor North Wales UK
Posts: 5,204
Default Re: What Firewall?

Zonealarm's truevector monitor gives me bsods. Anyone recommend a good free firewall?
__________________
Core i5 2500K@ 4.5, KFA2 GTX 570, Gigabyte Z68, 8GB Corsair XMS 1600MHZ, Antec Truepower New 650w, Coolermaster Storm Sniper, 1TB Samsung F1, Yamakasi Catleap 27", Samsung 245B, Asus Xonar DG...blah blah blah
Mr_LoL is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 10:46 AM   #30
nV`andrew
Akrynym
 
nV`andrew's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Rancho Cucamonga, CA
Posts: 2,351
Send a message via AIM to nV`andrew Send a message via MSN to nV`andrew Send a message via Skype™ to nV`andrew
Default Re: What Firewall?

im using the nvidia firewall, XP SP2 firewall, and AVG and im enjoying it. AVG catches about every virus i get from p2p downloads, and then i got its firewall protection plus windows and nvidia.
__________________
Gigabyte GA-EP45-UD3P || Intel Core 2 Quad Q8300 w/ Zalman CNPS9500 HSF || Kingston HyperX SLi Certified [4x1GB] DDR2-1066 ||
eVGA GeForce GTX460 SuperClocked Edition || 2x Seagate 120GB[240GB] Barracuda SATA || 1x Seagate 1000GB Storage
OCZ GameXStream 700W || X-Fi XtremeMusic || Sennheiser HD555's || Antec 900 || Logitech MX518 || Saitek Eclipse II Samsung 24" HDTV/LCD 1920x1200 ||
nV`andrew is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 02:03 PM   #31
mullet
 
mullet's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 8,062
Default Re: What Firewall?

Quote:
Originally Posted by mullet
I really liked sygate till Symantec bought them out, it was free for home users. I think it was the best software firewall out, very small foot print and a awsome traffic log.

You can still download the original Sygate 5.6 here.
http://www.tucows.com/preview/213160
Zonealarm, blackice haha, XP firewall all crap try sygate I promise yull love it.
__________________
• LIAN-LI PC-A70B • ASUS MAXIMUS V FORMULA (0701) • i7-3770k + NOCTUA|NH-D14 • Intel 520 240GB SSD • G.SKILL Ripjaws X Series 16GB DDR3 1600 •
• EVGA GeForce GTX 680 • PCP&C 750 Quad • ASUS BD-ROM • DELL U2711 H-IPS + DELL 2209WA e-IPS• Windows 7 Pro x64 SP1 • Logitech Z5500 5.1 •
mullet is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 09:05 PM   #32
rewt
mmm, Beer.. :drooling:
 
rewt's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 3,667
Default Re: What Firewall?

Hey mullet which version of Sygate do you use now? Still 5.6?
__________________
My pimp'n rig
Athlon64 Venice 3000+ @ 2.6GHz (4100+) · Win XP Pro x86, Vista Ultimate x64 · eVGA K8-NF41 nForce4 SLi · Corsair XMS 1.5GB PC3200 CAS2/1T · eVGA 2x 6600GT SLi · Leadtek Winfast TV2000 XP Deluxe · Western Digital Caviar SE ½TB RAID 0/1 · PowerLink LPK2-30 400W · LiteON LDW-411S OC to 811S 8x DVD±R/RW/ROM · MicroAdvantage 64MB QuickiDrive · Samsung SyncMaster 931B 19" LCD · Microsoft Optical Wheel Mouse USB · Sony PSXtoUSB Analog Gamepads · Memorex MX2700 Multimedia Keyboard · Lexmark 3200 Color Jetprinter · nForce Network Controller 1Gb/s LAN (Cable ~3Mb/s down) · ΩPioneer Dolby Digital 5.1 Surround Sound
rewt is offline   Reply With Quote

Old 08-12-06, 09:51 PM   #33
Shamrock
Royalty gone awry
 
Shamrock's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Kentucky
Posts: 1,612
Default Re: What Firewall?

I've tried all the "major" versions, and Kerio is the best. Least bloat, but still user friendly. I even tried Sygate, and it's well....advanced for a newb.
__________________
They're after me Lucky Charms!

AMD Phenom II 955BE
16GB G.Skill Sniper DDR3 1333Mhz
Sapphire Radeon HD 7850
Logitech Z-5300 5.1 THX surround sound
HANNS-G 28" LCD
ZBoard Merc Gaming Keyboard
CoolerMaster HAF-932 Full Tower Case
Windows 7 Pro x64
Shamrock is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 10:35 PM   #34
mullet
 
mullet's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 8,062
Default Re: What Firewall?

Quote:
Originally Posted by rewt
Hey mullet which version of Sygate do you use now? Still 5.6?
yes. I have a cisco 608 router so I don't use it anymore but its the best software firewall out. Say you dont want a firewall the traffic log alone tells you every application that is trying to access the internet.
__________________
• LIAN-LI PC-A70B • ASUS MAXIMUS V FORMULA (0701) • i7-3770k + NOCTUA|NH-D14 • Intel 520 240GB SSD • G.SKILL Ripjaws X Series 16GB DDR3 1600 •
• EVGA GeForce GTX 680 • PCP&C 750 Quad • ASUS BD-ROM • DELL U2711 H-IPS + DELL 2209WA e-IPS• Windows 7 Pro x64 SP1 • Logitech Z5500 5.1 •
mullet is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 11:11 PM   #35
rewt
mmm, Beer.. :drooling:
 
rewt's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 3,667
Default Re: What Firewall?

Quote:
Originally Posted by Shamrock
Kerio is the best.
I just installed kerio. Default install (Advanced) does not block outgoing connections.

Not very secure by default. I actually had to change some settings before it warned me about apps trying to access the net.
__________________
My pimp'n rig
Athlon64 Venice 3000+ @ 2.6GHz (4100+) · Win XP Pro x86, Vista Ultimate x64 · eVGA K8-NF41 nForce4 SLi · Corsair XMS 1.5GB PC3200 CAS2/1T · eVGA 2x 6600GT SLi · Leadtek Winfast TV2000 XP Deluxe · Western Digital Caviar SE ½TB RAID 0/1 · PowerLink LPK2-30 400W · LiteON LDW-411S OC to 811S 8x DVD±R/RW/ROM · MicroAdvantage 64MB QuickiDrive · Samsung SyncMaster 931B 19" LCD · Microsoft Optical Wheel Mouse USB · Sony PSXtoUSB Analog Gamepads · Memorex MX2700 Multimedia Keyboard · Lexmark 3200 Color Jetprinter · nForce Network Controller 1Gb/s LAN (Cable ~3Mb/s down) · ΩPioneer Dolby Digital 5.1 Surround Sound
rewt is offline   Reply With Quote
Old 08-13-06, 09:13 PM   #36
Shamrock
Royalty gone awry
 
Shamrock's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Kentucky
Posts: 1,612
Default Re: What Firewall?

Mine blocks outgoing connections.

I know, cause everytime I want to access something like uTorrent, it asks me if I want let it go out.

I have the version JUST BEFORE they got bought out( version 4.20), whoever bought them, royally screwed it over. It even has a "stop ALL traffic" button, including connections inside a LAN!

default install on mine (4.2) has an applications tab on it, by default, it will "ask" for every application (an all traffic that travels that route). It even blocks Windows update & windows explorer. And on the "predefined" tab, it will even block ping in & out, and trace in & traceout
__________________
They're after me Lucky Charms!

AMD Phenom II 955BE
16GB G.Skill Sniper DDR3 1333Mhz
Sapphire Radeon HD 7850
Logitech Z-5300 5.1 THX surround sound
HANNS-G 28" LCD
ZBoard Merc Gaming Keyboard
CoolerMaster HAF-932 Full Tower Case
Windows 7 Pro x64
Shamrock is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
If I have a firewall in my router do I need one installed in Windows 7? musman Networking And Security 6 05-16-12 02:50 PM

All times are GMT -5. The time now is 12:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.