Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-20-06, 06:12 AM   #1
chrisitan
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 4
Default nvidia driver not loading

Hi all,

I am running suse 10.1 and have an nvidia geforce4 420 go graphics card, and up till now everything was wqorking great, and then did a kernel upgrade and reinstalled the nvidia driver for the new kernel, and tested and was working fine and was using it for 2 days and then my xorg would not start and found out that my GL links were all fried and that was why xorg was not loading, and so reinstalled the GL packages and now x will start only using the nvidia dummy driver. Now when i try to install the nvidia driver 8762, it installs fine, but then when trying to configure sax2 with sax2 -r -m 0=nvidia, it just hangs on trying to load the nvidia driver and does not even display the logo. Also then for me to use the nvidia dummy driver, i have to uninstall the nvidia 8762 driver otherwise if i try to change to the dummy driver while the 8762 is installed, using sax2 -r -m 0=nv it will also hang at the same point.

I have also checked my xorg.0.log and it stops loading on /usr/X11R6/lib/modules/drivers/nvidia-drv.so

So does anyone know what else could be causing the nvidia 8762 driver from loading? I am trying not to have to reinstall suse 10.1!
chrisitan is offline   Reply With Quote
Old 08-20-06, 07:15 AM   #2
TPG
Unregistered User
 
TPG's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Poland, Warsaw
Posts: 203
Default Re: nvidia driver not loading

Read this first http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=46678
__________________
mandriva > all
kthnxbai
TPG is offline   Reply With Quote
Old 08-24-06, 01:29 PM   #3
chrisitan
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 4
Default Re: nvidia driver not loading

Oh sorry here is my nvidia-bug-report[ATTACH]
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (99.4 KB, 136 views)
chrisitan is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM
X Failed to load NVdriver c00lr4c3r NVIDIA Linux 13 10-22-02 01:44 PM
Error messages... HELP!!!! Imperito NVIDIA Linux 3 09-24-02 10:46 PM
GForce drivers installed...but dont work tomfullery NVIDIA Linux 6 09-22-02 08:23 AM
Need help to get the X to work on my Acer TravelMate 630 knchee NVIDIA Linux 16 09-19-02 10:16 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.