Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-07-06, 07:50 AM   #1
zooounds
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 18
Unhappy Ubuntu dapper TV out-problem (1.0-8774 + 10.4)

Hi!

Sometime the last few days X.org was uppgraded to 10.4 and my TV-out stopped working.

I have one monitor and use the other head for my TV. Before the update everything worked fine. Now it won't. After boot the TV shows the picture nicely but after a while it seems like the frequency get out of range for the TV so it displays a flickering black and white picture.

Anyone have the same problem? Is there any wrong in my config? Any other fix?

Code:
Section "Files"
	FontPath	"/usr/share/X11/fonts/misc"
	FontPath	"/usr/share/X11/fonts/cyrillic"
	FontPath	"/usr/share/X11/fonts/100dpi/:unscaled"
	FontPath	"/usr/share/X11/fonts/75dpi/:unscaled"
	FontPath	"/usr/share/X11/fonts/Type1"
	FontPath	"/usr/share/X11/fonts/100dpi"
	FontPath	"/usr/share/X11/fonts/75dpi"
	# path to defoma fonts
	FontPath	"/var/lib/defoma/x-ttcidfont-conf.d/dirs/TrueType"
EndSection

Section "Module"
	Load	"bitmap"
	Load	"ddc"
	Load	"dri"
	Load	"extmod"
	Load	"freetype"
	Load	"glx"
	Load	"int10"
	Load	"type1"
	Load	"vbe"
        Load    "xrandr"
EndSection

Section "InputDevice"
	Identifier	"Generic Keyboard"
	Driver		"kbd"
	Option		"CoreKeyboard"
	Option		"XkbRules" "xorg"
	Option		"XkbModel" "pc105"
	Option		"XkbLayout" "se"
EndSection

Section "InputDevice"
	Identifier	"Configured Mouse"
	Driver		"mouse"
	Option		"CorePointer"
	Option		"Device" "/dev/input/mice"
	Option		"Protocol" "ExplorerPS/2"
        Option          "Buttons" "7"
        Option          "ZAxisMapping" "4 5"
        Option          "ButtonMapping" "1 2 3 6 7" 
	Option		"Resolution" "600" 
EndSection

Section "Device"
	Identifier	"Device0"
	Driver		"nvidia"
	BusID		"PCI:1:0:0"
        Screen          0
	Option		"NoLogo" "On"
        Option		"UseDisplayDevice" "DFP"
	Option		"RandRRotation" "true"
        Option		"RenderAccel" "true"
EndSection

Section "Device"
	Identifier	"Device1"
	Driver		"nvidia"
	BusID		"PCI:1:0:0"
        Screen          1
	Option		"NoLogo" "On"
        Option		"UseDisplayDevice" "CRT"
        Option		"RenderAccel" "true"
	Option		"ConnectedMonitor" "TV"
        Option		"TVStandard" "PAL-G"
EndSection

Section "Monitor"
	Identifier	"Monitor0"
	DisplaySize	407 307
	Option		"DPMS"
	HorizSync	30-75
	VertRefresh	50-85
EndSection

Section "Monitor"
	Identifier	"Monitor1"
	DisplaySize	675 385
        HorizSync       30-85
        VertRefresh	50
EndSection

Section "Screen"
	Identifier	"Screen0"
	Device		"Device0"
	Monitor		"Monitor0"
	DefaultDepth	24
	SubSection "Display"
		Depth		8
		Modes		"1600x1200" "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
	EndSubSection
	SubSection "Display"
		Depth		15
		Modes		"1600x1200" "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
	EndSubSection
	SubSection "Display"
		Depth		16
		Modes		"1600x1200" "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
	EndSubSection
	SubSection "Display"
		Depth		24
		Modes		"1600x1200" "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
	EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
	Identifier	"Screen1"
	Device		"Device1"
	Monitor		"Monitor1"
	DefaultDepth	24
	SubSection "Display"
		Depth		8
		Modes		"800x600"
	EndSubSection
	SubSection "Display"
		Depth		15
		Modes		"800x600"
	EndSubSection
	SubSection "Display"
		Depth		16
		Modes		"800x600"
	EndSubSection
	SubSection "Display"
		Depth		24
		Modes		"800x600"
	EndSubSection
EndSection

Section "ServerLayout"
	Identifier	"Default Layout"
	InputDevice	"Generic Keyboard"
	InputDevice	"Configured Mouse"
        Screen          0 "Screen0" 0 0
        Screen          1 "Screen1" 2000 2000
        Option          "Xinerama" "off"
        Option          "Clone"    "off"
EndSection

Section "DRI"
	Mode	0666
EndSection

And the log from startup is attached.
Attached Files
File Type: log Xorg.0.log (21.5 KB, 115 views)
zooounds is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Powermizer problem, nvidia 9500m gs ubuntu backtoback NVIDIA Linux 3 05-25-12 12:13 PM

All times are GMT -5. The time now is 12:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.