Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-17-07, 02:33 AM   #1
marisdembovskis
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 6
Default no sound and Eth1 changes after reboot on Acer aspire 5520

Hi.
I just put Fedora 7 on Acer Aspire 5520 AMD Turion. 64 bit version of F7,

Problem I have:
1. no sound it says:
[root@localhost ~]# lspci | grep Audio
00:07.0 Audio device: nVidia Corporation Unknown device 055c (rev a1)
[root@localhost ~]#
2. After reboot my static IP is gone and pc can not bring up Eth so it says - FAILED.
in nework there is .bak ehternent and I delete it, then put new agian and activate and like this after every reboot.
[root@localhost ~]# lspci | grep Ethernet
00:0a.0 Ethernet controller: nVidia Corporation Unknown device 054c (rev a2)

graphics is ok!


what should I do?
marisdembovskis is offline   Reply With Quote
Old 10-17-07, 09:20 AM   #2
marisdembovskis
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 6
Default Re: no sound and Eth1 changes after reboot on Acer aspire 5520

I get ethernet fix, but sound is still not working!
marisdembovskis is offline   Reply With Quote
Old 10-17-07, 10:23 AM   #3
Lithorus
Registered User
 
Lithorus's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 783
Default Re: no sound and Eth1 changes after reboot on Acer aspire 5520

removed...
Lithorus is offline   Reply With Quote
Old 10-18-07, 02:15 AM   #4
marisdembovskis
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 6
Default Re: no sound and Eth1 changes after reboot on Acer aspire 5520

Yah, but on F7 NV_Linux_DRV_PKG_v1.23 package does not work for ehternet. There is package for FC6. So ethernet is still not working after reboot.


used fedora-development and istalled
alsa-lib x86_64 1.0.15-0.3.rc3.fc8 development 412 k
alsa-lib i386 1.0.15-0.3.rc3.fc8 development 407 k
alsa-utils x86_64 1.0.15-0.4.rc1.fc8 development 1.0 M

and still sound is no sound!
any ideas, where could be a problem?
marisdembovskis is offline   Reply With Quote
Old 10-22-07, 03:09 AM   #5
marisdembovskis
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 6
Default Re: no sound and Eth1 changes after reboot on Acer aspire 5520

solved.
marisdembovskis is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.