Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-22-07, 08:53 PM   #1
nthalk
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default Problem: dual bands with DELL3007WFPHC (DFP-1)

I have a MacBook Pro Santa Rosa, and when booting into OSX, the display works fine at the full resolution of 2560x1600.

However, when I boot into Ubuntu with the 100.14.19 nvidia binary driver and try to use the monitor, the top half of the screen is a solid color that is representative of my UI and the bottom half of the screen is flashing the same color.

When I totally hose my /etc/X11/xorg.conf file, the screen loads up fine in 1280x800. However there is no acceleration, so higher resolutions would probably be terrible for performance.

I've tried several modelines that I've found and generated, but those never seem to change the resulting dual bars of solid and flashing color.

I really hate OSX and Windows, so I would really love some help with this!

-Nthalk
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (132.5 KB, 100 views)
nthalk is offline   Reply With Quote
Old 10-22-07, 10:53 PM   #2
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: Problem: dual bands with DELL3007WFPHC (DFP-1)

Does the 100.14.23 beta driver resolve the problem?
AaronP is offline   Reply With Quote
Old 10-23-07, 02:50 PM   #3
nthalk
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default Re: Problem: dual bands with DELL3007WFPHC (DFP-1)

Yes, the beta drivers do fix this issue.
nthalk is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.