Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-13-03, 03:05 AM   #1
Micko_Escalade
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 4
Default Everything works fine until I open either Mozilla or Konqueror

hi,

I've installed RH9,
everythings works fine but as soon as I open either Mozilla or Konqueror to browse the internet after few seconds (sometimes even longer) my com freezes, when I say freezes I mean everything freezes nothing works, mouse or keyboard,
I can hit only reset button
BTW I have:
AMD XP 2000
Guillemot Maxi Gamer Cougar TNT2 M64
256MB Ram
is it gonna help if I download drivers http://www.nvidia.com/view.asp?IO=linux
can anyone help me with this?

thanx
Micko_Escalade is offline   Reply With Quote
Old 04-13-03, 12:08 PM   #2
Micko_Escalade
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 4
Default

anyone?
Micko_Escalade is offline   Reply With Quote
Old 04-13-03, 04:49 PM   #3
bwkaz
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2,262
Default

Which version of KDE, and which version of Mozilla? Could be bugs in either of them.

Does ctrl-alt-backspace kill off X when it "locks"?

Hang on, are you actually using the nVidia drivers now?
__________________
Registered Linux User #219692
bwkaz is offline   Reply With Quote
Old 04-13-03, 04:56 PM   #4
Micko_Escalade
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 4
Default

thanx bwkaz for reply,
KDE version is 3.1 I think that comes with RH9,
it locks with either Mozilla or Konqueror, but if I'm just going
thru folders it won't lockup, but as soon as I open them and start browsing internet, it locksup, and nothing helps not even ctrl-alt-backspace only reset button, and drivers are from RH9 it recognized my graphic card, actually the chip TNT2,

thanx
Micko_Escalade is offline   Reply With Quote
Old 04-13-03, 06:50 PM   #5
bwkaz
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2,262
Default

This doesn't sound like any problem that nVidia can help with. The driver that RH ships with (due to licensing issues -- they can't distribute the nVidia binaries unless they can also provide sources, which they can't do) is written by the XFree86 people, independently of nVidia.

What kind of network card is this? Or is it a network card? Modem? What kind, if so?

Are you using some closed-source drivers for either the network card or the modem?
__________________
Registered Linux User #219692
bwkaz is offline   Reply With Quote
Old 04-14-03, 02:08 AM   #6
Micko_Escalade
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 4
Default

Problem solved damn I'm happy,
thanx bwkaz for your suggestion about network card,
the one which was in in my com was D-Link but older model (it worked fine under windows) so I took other network card from my other com also D-link but a newer model, and I didn't had any crash , now before that I also switched graphic cards and put ATI Radeon 8500 (my old D-Link was still in) from my other com and it also worked with no crash, but I gotta say I tried that for 10 min so crash could happen after that, but now I'm surfing the net for more then a hour and no crash, anyway it was obvious that crash happend only after I got internet, so network card was the problem
Micko_Escalade is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Redhat 8.0 NVIDIA works - INSTRUCTIONS STEEL1 NVIDIA Linux 267 04-15-03 06:48 PM
Nvidia agp8x works fine while Ati not!!! Fotis Other Desktop Graphics Cards 43 11-01-02 10:54 AM
Quake3 won't utdeom2003 works fine! what could be wrong with q3? dante_uk NVIDIA Linux 5 09-27-02 06:34 AM

All times are GMT -5. The time now is 04:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.