Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-25-07, 02:50 PM   #1
Nekos
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Default Strange problem

Hi, when i use for a long time the notebook, the screen randomly lock for 20 seconds, when is unlocked the screen blink every 30 seconds, in dmesg i see:


NVRM: Xid (0001:00): 13, 0000 01019700 00004497 00001808 00000000 00800000
NVRM: Xid (0001:00): 30, L1 -> L0


and if i try to start a video, i see this:

http://xs320.xs.to/xs320/07434/Schermata.png

with ALL video and ALL applications.

hp pavillion dv6137ea nvidia go 7400
Nekos is offline   Reply With Quote
Old 10-25-07, 03:12 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Strange problem

See the forum sticky posts.
netllama is offline   Reply With Quote
Old 10-25-07, 03:22 PM   #3
Nekos
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Default Re: Strange problem

ok, i read the post.

this is the bug report log, the problem is descripted in the previous post.


p.s.
if i add to /etc/modprobe.conf:

options nvidia NVreg_RegistryDwords="PerfLevelSrc=0x2222"

the blink problem is solved, but if i see a video, is still corrupted:
http://xs320.xs.to/xs320/07434/Schermata.png

if i reboot the system, return to work fine.
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (117.6 KB, 74 views)
Nekos is offline   Reply With Quote
Old 10-25-07, 03:56 PM   #4
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Strange problem

Does the video corruption persist if you disable the Composite extension in xorg.conf ?
netllama is offline   Reply With Quote
Old 10-25-07, 04:10 PM   #5
Nekos
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Default Re: Strange problem

I have not tried this solution at the moment, but now if i restart Xorg, the video corruption don't persist.
Nekos is offline   Reply With Quote
Old 10-25-07, 04:18 PM   #6
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Strange problem

Then that sounds like a known bug which should be fixed in a future driver release.
netllama is offline   Reply With Quote
Old 10-25-07, 04:26 PM   #7
Nekos
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Default Re: Strange problem

I hope
Nekos is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
Serious problem! Computer that boots by itself!? DXnfiniteFX General Hardware 18 10-04-02 11:15 PM
Strange RedHat 7.3 issues with A7N266-C nforceuser NVIDIA Linux 8 09-27-02 03:16 PM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.