Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-29-07, 09:04 AM   #13
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

Quote:
Originally Posted by wysiwyg
damn i wish the editor worked for me
Are you getting a gray screen?

I had to disable Triple Buffering override to get the screen to work (i.e.-turn of D3D Overrider that is with Rivatuner).
__________________
"What are politics? Another name for every man getting as much as he can out of the nation. " Charles H. Spurgeon
3DBrad is offline   Reply With Quote
Old 10-29-07, 09:10 AM   #14
wysiwyg
Registered User
 
wysiwyg's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: London, England
Posts: 2,991
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

Quote:
Originally Posted by Spoudazo
Are you getting a gray screen?

I had to disable Triple Buffering override to get the screen to work (i.e.-turn of D3D Overrider that is with Rivatuner).

this is what i get

-this is in xp-

it stays like this=
that is crysis wallpaper you can see through the app



and i get errors loading a map/level

wysiwyg is offline   Reply With Quote
Old 10-29-07, 09:14 AM   #15
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:




(use the scale tool, it works on about everything, include NPC/AI)
__________________
"What are politics? Another name for every man getting as much as he can out of the nation. " Charles H. Spurgeon
3DBrad is offline   Reply With Quote
Old 10-29-07, 09:15 AM   #16
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

Quote:
Originally Posted by wysiwyg
this is what i get

-this is in xp-

it stays like this=
that is crysis wallpaper you can see through the app



and i get errors loading a map/level
Turn all driver settings to application controlled, i.e.-don't let the Nvidia control panel, Nhancer, or Rivatuner control anything, then it might work.

if that doesn't work, install new drivers, leaving everything default.
__________________
"What are politics? Another name for every man getting as much as he can out of the nation. " Charles H. Spurgeon
3DBrad is offline   Reply With Quote
Old 10-29-07, 09:19 AM   #17
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

LOL
__________________
"What are politics? Another name for every man getting as much as he can out of the nation. " Charles H. Spurgeon
3DBrad is offline   Reply With Quote
Old 10-29-07, 09:19 AM   #18
wysiwyg
Registered User
 
wysiwyg's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: London, England
Posts: 2,991
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

hmm i have the latest nvidia crysis drivers installed and i have all application controlled.

maybe its because of windowblinds 6 (but the game itself works)
wysiwyg is offline   Reply With Quote
Old 10-29-07, 09:32 AM   #19
agentkay
Registered User
 
agentkay's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Europe
Posts: 3,866
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

@ scaling! Nice one!
__________________

Intel I7-920 aircooled by Prolimatech Megahalems @ 3.8Ghz (200x19) | Gigabyte GA-X58-UD3R | OCZ Platinum 3x2GB DDR3-1600 RAM (7-7-7-24) @ 1600 | Gainward GTX 480 | WD Raptor 74GB + 150GB + Samsung 1TB | Soundblaster X-Fi Platinum | Corsair AX850 Gold | Coolermaster Stacker 830 silver | Logitech Z-5500 Digital 5.1 | Logitech G15 keyboard | Logitech G25 Racing Wheel | Sharp LC-46 XL1E (gaming and work)
F CliffyB.
agentkay is offline   Reply With Quote
Old 10-29-07, 09:58 AM   #20
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

how to switch full screen in editor ?
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote

Old 10-29-07, 10:04 AM   #21
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

I didn't switch to full screen. I just hit Ctrl+G to enter game, but there is probably a "full screen" option.
__________________
"What are politics? Another name for every man getting as much as he can out of the nation. " Charles H. Spurgeon
3DBrad is offline   Reply With Quote
Old 10-29-07, 11:27 AM   #22
Zeus666
Registered User
 
Zeus666's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 382
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

Zeus666 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-07, 11:32 AM   #23
J-Mag
Weapon of MassConsumption
 
J-Mag's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,245
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

Quote:
Originally Posted by Spoudazo
I would if I could get the die-within-10-seconds-of-going-in-game bug to stop bugging me.

It stopped for a while, now it's back.
You can delete the red "out of bounds" areas and then you will never have that issue again.
J-Mag is offline   Reply With Quote
Old 10-29-07, 11:38 AM   #24
Luminal
*BANNED*
 
Luminal's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: far way!
Posts: 150
Default Re: Crysis Sandbox/Editor Discussion:

Pfffft, titanic

Luminal is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis 3 preview News Gaming Headlines 0 06-16-12 07:20 AM
Crysis 2 Maximum Edition Back on Steam mojoman0 Crysis 2 06-13-12 12:37 AM
(Kotaku) Once Crysis 3 is Done, Crytek will be Working on Nothing but Free-to-Play Ga News Archived News Items 0 06-10-12 06:50 AM
Crysis 3 E3 trailer features Psycho, Prophet, slow-mo nano bow News Archived News Items 0 06-05-12 07:00 AM
Now Available - Crysis 2 Maximum Edition News Archived News Items 0 05-29-12 05:30 PM

All times are GMT -5. The time now is 12:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.