Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-01-07, 02:41 PM   #25
Badboy_12345
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Sweden
Posts: 1,362
Default Re: Hellgate: London Feedback

Quote:
Originally Posted by DRen72
Where is the patch? I can't seem to find any link to it plus the references I did find to it do not blatantly say its for the retail version. I must be overlooking something.
the patch is only out for multiplayer.. and downloads when you login
The singel player patch will be out soon
Badboy_12345 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 02:45 PM   #26
Tygerwoody
mega ultra God Tit Lord
 
Tygerwoody's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 8,934
Default Re: Hellgate: London Feedback

wait a second. So you have to reach a checkpoint before you can save? Can someone confirm this? This is utterly stupid if true. You should be able to simply log out and it save your progress.
__________________
Quote:
Originally Posted by Roadhog View Post
if tygerwoody says its bad, its bad.
Tygerwoody is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 02:59 PM   #27
ST:DS9
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 274
Default Re: Hellgate: London Feedback

Quote:
Originally Posted by Tygerwoody
wait a second. So you have to reach a checkpoint before you can save? Can someone confirm this? This is utterly stupid if true. You should be able to simply log out and it save your progress.
As far as I can tell, it saves every time you goto a station, which you can teleport right back to if you have a personal teleport device. Teleport devices drop often, and you can buy them cheap from a vendor.
ST:DS9 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 02:59 PM   #28
Phillychuck
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Philadelphia, PA
Posts: 125
Default Re: Hellgate: London Feedback

From what I see there is no saving, everything you accomplish is saved but if you log mid instance when you come back your at the last station and that "zone" will all be reset.

If the multiplayer server crashes I do believe you'll get rolled back to their last save state.

Chuck
__________________
Phenom II x4 965 | Asus M4A79XTD EVO | Corsair 4GB DDR3-1600mhz | Diamond ATI 5770 | WD Black 1TB | BFG 550w
Phillychuck is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 03:01 PM   #29
Phillychuck
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Philadelphia, PA
Posts: 125
Default Re: Hellgate: London Feedback

Quote:
Originally Posted by ST:DS9
As far as I can tell, it saves every time you goto a station, which you can teleport right back to if you have a personal teleport device. Teleport devices drop often, and you can buy them cheap from a vendor.

Looks like re replied at the same time, everyone gets the "Recall" skill (look at bottom of the skills(K) screen). Can you tell the difference between what the personal teleports do vs recall?
__________________
Phenom II x4 965 | Asus M4A79XTD EVO | Corsair 4GB DDR3-1600mhz | Diamond ATI 5770 | WD Black 1TB | BFG 550w
Phillychuck is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 04:51 PM   #30
v3rninater
Blowin up since 1969
 
v3rninater's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,095
Default Re: Hellgate: London Feedback

Well, I tried my luck in DX10 MP, and boy I tell ya what, I had more luck doing that then single player. Already have 2 legendary's (sword and gloves) and 2 rares (helmet and shield).

This game is very cool, too bad the server errored out on me. The network must of went down or something.
__________________
Core 2 Quad Q9550 @ 3.4ghz 1600fsb || Gigabyte P45 EP45-UD3R stable as a rooock! || 4gb G-Skill DDR2 PC8500 5-5-5-15 || EVGA 580-GTX 1.5gb || Creative Fatal1ty Xram Sound Card 7.1 ||G-Skill Phoenix Pro SSD 120gb|| WD BLACK 32mb cache 640gb HD || 2x Samsung DVD burner 16x DVD+\- || Corsair 620watt PSU
Win 7 Ultimate 64bit (640gb hd)

AMD Phenom II X6 T1090 || Gigabyte GA880 || 4gb G-skill Ripjaw DDR3 1600 || MSI 8800 Ultra o/c || WD BLACK 32mb cache 640gb HD || ASUS DVD Burner || XFX 750 watt PSU

LG 60" 1080p 600Hz Plasma HDTV 60PS11
Xbox 360
v3rninater is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 05:41 PM   #31
NaitoSan
Student @ DigiPen
 
NaitoSan's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4,069
Default Re: Hellgate: London Feedback

Loving it myself as well. *goes on and play some more*
__________________
17-inch MacBook Pro: Unibody | Intel Core 2 T9800 @ 2.93GHz | Nvidia 9400M GT / 9600M GT 512MB GDDR3 | 320GB 7200RPM SATA | 4GB DDR3 PC1066 | Mac OS X v10.6 Snow Leopard | Windows 7 Professional x64

Desktop: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.6GHz | ASUS P5K Deluxe/WiFi-AP | 4GB G.Skill F2-6400PHU1 @ 800MHz 4-4-3-5 | EVGA GeForce 8800 GTX 768MB | Western Digital Raptor X 150GB | Samsung 32" HDTV | Windows 7 Professional x64

Note: English is my second language so please bear with my grammar!
NaitoSan is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 05:45 PM   #32
roverXE
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 46
Default Re: Hellgate: London Feedback

I'd agree it's certainly pretty fun so far.. (not a WOW player).

I'm at lvl 7 and have had a couple memory freezes, with usage passing 98% and growing. I'm sure this will get fixed but would imagine that'll be a least a month or two since they've had knowledge of it for at least that long or maybe substantially longer.

Graphics are adequate with quite a bit of additional stuff going on with my engineer's bots etc.

Not playing DX10 but i don't play anything in dx10 because of the crap perf.
__________________
QX9650@3.5|eVGA 780i & 8800GTX SLi|4GB OCZ|X-Fi Gamer|Silverstone 850ZF|Mits 2070SB/GW FHD2401|KlipschBoom
roverXE is offline   Reply With Quote

Old 11-01-07, 06:30 PM   #33
NaitoSan
Student @ DigiPen
 
NaitoSan's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4,069
Default Re: Hellgate: London Feedback

Yeah this game has crashed on me twice so far, from memory leaking it seems. Other than that, this game is awesome!
__________________
17-inch MacBook Pro: Unibody | Intel Core 2 T9800 @ 2.93GHz | Nvidia 9400M GT / 9600M GT 512MB GDDR3 | 320GB 7200RPM SATA | 4GB DDR3 PC1066 | Mac OS X v10.6 Snow Leopard | Windows 7 Professional x64

Desktop: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.6GHz | ASUS P5K Deluxe/WiFi-AP | 4GB G.Skill F2-6400PHU1 @ 800MHz 4-4-3-5 | EVGA GeForce 8800 GTX 768MB | Western Digital Raptor X 150GB | Samsung 32" HDTV | Windows 7 Professional x64

Note: English is my second language so please bear with my grammar!
NaitoSan is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 08:22 PM   #34
v3rninater
Blowin up since 1969
 
v3rninater's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,095
Default Re: Hellgate: London Feedback

Really!? I haven't had one crash from anything yet, single or mp. I'm running max everything cept AA.

Hrmmmm...I think they still need some patching, plus that and subscribing can't even happen yet. They won't allow it for some stupid reason. Must not be 100% done or something?!
__________________
Core 2 Quad Q9550 @ 3.4ghz 1600fsb || Gigabyte P45 EP45-UD3R stable as a rooock! || 4gb G-Skill DDR2 PC8500 5-5-5-15 || EVGA 580-GTX 1.5gb || Creative Fatal1ty Xram Sound Card 7.1 ||G-Skill Phoenix Pro SSD 120gb|| WD BLACK 32mb cache 640gb HD || 2x Samsung DVD burner 16x DVD+\- || Corsair 620watt PSU
Win 7 Ultimate 64bit (640gb hd)

AMD Phenom II X6 T1090 || Gigabyte GA880 || 4gb G-skill Ripjaw DDR3 1600 || MSI 8800 Ultra o/c || WD BLACK 32mb cache 640gb HD || ASUS DVD Burner || XFX 750 watt PSU

LG 60" 1080p 600Hz Plasma HDTV 60PS11
Xbox 360
v3rninater is offline   Reply With Quote
Old 11-02-07, 01:46 AM   #35
Phillychuck
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Philadelphia, PA
Posts: 125
Default Re: Hellgate: London Feedback

Just had my first crash to desktop, was jumping stations. Hope they fix this soon, it degrades performance and makes the game unstable :-(
__________________
Phenom II x4 965 | Asus M4A79XTD EVO | Corsair 4GB DDR3-1600mhz | Diamond ATI 5770 | WD Black 1TB | BFG 550w
Phillychuck is offline   Reply With Quote
Old 11-02-07, 10:33 AM   #36
tornadog
Keeper of the Faith
 
tornadog's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,446
Default Re: Hellgate: London Feedback

I am getting this game tonight. I have Vista 32-bit, 8800 GTS 320mb, 2 GB ddr ram, opty 165@2.7 and a 22" lcd. Will I be able to play at my native res 1680 x 1050 on medium-high settings??? Should I use Dx9 or Dx10?
__________________
i7 950 @ 4.2Ghz w/ Venomous-X, Asus Sabertooth x58, 8gb DDR3 GSkill 1600Mhz,MSI N670 PE, Win 7 Ult. x64, Samsung PN50C7000, Pioneer VSX 920-K, Polk Monitor 5.0 Speakers, Bic H100 Sub
tornadog is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Now Available - London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games News Archived News Items 0 06-28-12 09:30 PM
July HPC User Forums in London and Stuttgart News Archived News Items 0 05-21-12 12:00 PM
nvidia: Sharing feedback from CUDA users, "transofrmed the science we can do", "see t News Archived News Items 0 05-15-12 05:30 PM
Galaxy S III is the Official London 2012 Olympics Phone News Archived News Items 0 05-10-12 06:30 AM
Detonator 30.30 feedback thread Matthyahuw NVIDIA Windows Graphics Drivers 26 07-31-02 09:14 PM

All times are GMT -5. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.