Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-01-07, 07:33 AM   #13
FastRedPonyCar
Resident Tire Destroyer
 
FastRedPonyCar's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Montgomery, AL
Posts: 3,012
Send a message via AIM to FastRedPonyCar
Default Re: Someone tell me whats wrong here?

<- Waits for the crysis cell shading color option like we had in farcry...
__________________
- Desktop -
4770k @ 4.45 ghz - ASUS Gryphon Mobo - 16 gigs Corsair Vengeance Pro 1866 RAM - XSPC Rasa 750 RS240 H2o Cooling - EVGA GTX 680 @1325mhz - 128 gig Crucial RealSSD C300 - 150 gig Velociraptor +2.75 Terrabytes of WD Sata 3.0 storage - 910 watt PC P&C PSU - Corsair Obsidian 650D case

- Server -
Core I7 D0 revision 920 @ 3.75 ghz - ASUS P6T Deluxe - 12 Gigs Mushkin DDR3 1600 - Corsair HX 620 PSU - Noctua NH-U9B cooler - Coolermaster WaveMaster Case

- Laptop -
MSI 16F2-012
- i7 2630QM - GTX570m @ 750Mhz - 8 gigs HyperX 1866 - 120 gig OCZ Vertex 3 SSD- 750 gig Scorpio Black - BluRay - 95% Gamut Screen - IC Diamond goop
FastRedPonyCar is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 10:24 AM   #14
Rummy
 
Join Date: Mar 2004
Location: Under your bed
Posts: 1,685
Default Re: Someone tell me whats wrong here?

Quote:
Originally Posted by [EOCF] Tim
Yep, hit the nail on the head, some of you need to read some more into Crysis.
Then why can't you find blood in the config file
Rummy is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 10:29 AM   #15
Talon
Registered User
 
Talon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Rochester, NY
Posts: 75
Default Re: Someone tell me whats wrong here?

I gotta say your picture actually looks a lot more realistic to me. Buy hey if you prefer brighter colors that's cool. They just don't look as real to me.
Talon is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 10:36 AM   #16
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: Someone tell me whats wrong here?

Quote:
Originally Posted by abtomat74
Well, your pic(bottom) looks more realistic, the top pic cartoony.
^
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 12:11 PM   #17
Bah!
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 868
Default Re: Someone tell me whats wrong here?

Quote:
Originally Posted by Nanosuitguy
Does it have anything to do with my monitor? witch is an old CRT?
No, it doesn't. Buy a new monitor or adjust your color setting and it will never look like the top picture.

Your screenshot looks great on my monitor as well, but it's exactly as you describe, less color,yellow brownish sand, ect.

I imagine if Crysis is anything like Farcry there will be a color mode that makes the final game look like that first picture.
Bah! is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 01:26 PM   #18
FastRedPonyCar
Resident Tire Destroyer
 
FastRedPonyCar's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Montgomery, AL
Posts: 3,012
Send a message via AIM to FastRedPonyCar
Default Re: Someone tell me whats wrong here?

I think the nvidia control panel also may allow you to set a profile up for crysis and then you define the custom color settings which you can exaggerate to be more cartoony if you want.

But what I see on my montior when I play looks as real as I think it possibly can. (although it would be a nice surprise if crytek has more tricks up their sleeve that they haven't implemented into the demo).
__________________
- Desktop -
4770k @ 4.45 ghz - ASUS Gryphon Mobo - 16 gigs Corsair Vengeance Pro 1866 RAM - XSPC Rasa 750 RS240 H2o Cooling - EVGA GTX 680 @1325mhz - 128 gig Crucial RealSSD C300 - 150 gig Velociraptor +2.75 Terrabytes of WD Sata 3.0 storage - 910 watt PC P&C PSU - Corsair Obsidian 650D case

- Server -
Core I7 D0 revision 920 @ 3.75 ghz - ASUS P6T Deluxe - 12 Gigs Mushkin DDR3 1600 - Corsair HX 620 PSU - Noctua NH-U9B cooler - Coolermaster WaveMaster Case

- Laptop -
MSI 16F2-012
- i7 2630QM - GTX570m @ 750Mhz - 8 gigs HyperX 1866 - 120 gig OCZ Vertex 3 SSD- 750 gig Scorpio Black - BluRay - 95% Gamut Screen - IC Diamond goop
FastRedPonyCar is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quake3 won't utdeom2003 works fine! what could be wrong with q3? dante_uk NVIDIA Linux 5 09-27-02 07:34 AM
wrong kernel version athel NVIDIA Linux 1 08-15-02 10:23 PM
Linux 2.4.19 unresolved symbols... wallsaroundme NVIDIA Linux 3 08-10-02 09:24 PM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 11:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.