Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-31-07, 10:58 AM   #1
eklundh
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Location: Germany
Posts: 9
Default Crysis - how do I cap the FPS?

Hi there ...
does anybody know how to cap the fps at a certain value? Wouldnt it seem to run smoother when I cap the frames to ,lets say 30 fps so that the difference to my min.fps is not that obvious?
btw: sorry for my bad english - german @ work
eklundh is offline   Reply With Quote
Old 11-03-07, 01:25 PM   #2
turdhat
Registered User
 
turdhat's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 379
Default Re: Crysis - how do I cap the FPS?

Man I have been bitching about this for years. ALL GAMES NEED AN ADJUSTABLE FRAMERATE CAP !! Locking this game would do wonders for its feel considering that it is such a hog.
__________________
MSI P67GD55
Intel i7 2600k @ 4.8ghz 1.35v, 1.40v full load
Cooler Master Hyper 212
Gigabyte 580 @945/2232
4 Gigs Ripjaw @ 1600
Antec (a good one) 650w
A Partridge in a pear tree.
turdhat is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis 3 preview News Gaming Headlines 0 06-16-12 08:20 AM
Crysis 3 E3 trailer features Psycho, Prophet, slow-mo nano bow News Archived News Items 0 06-05-12 08:00 AM
Now Available - Crysis 2 Maximum Edition News Archived News Items 0 05-29-12 06:30 PM
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-31-02 12:59 AM
low fps why??? nipster Benchmarking And Overclocking 4 08-07-02 03:35 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.