Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-06-07, 12:28 AM   #1
Ambrose
Registered User
 
Ambrose's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 326
Default Weird Problem with Editor

So, occasionally I've been getting a strange dark blotch that follows me around in the editor. I think it has something to do with adding textures but I'm not sure.

Here's a pic:



Anyone know what this is and how to fix it?
__________________
<Antec 900 Black Steel ATX Mid Tower Case>
<EVGA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard>
<Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz>
<Evga 8800 GTX @ 630/1050>
<OCZ Flex XLC 2GB DDR2 800>
<Samsung 500GB 7200 RPM Sata Hard drive>

3DMark06 score: 12243
http://service.futuremark.com/orb/re...0&UID=11981243
Windows Vista Ultimate

Avid gamer, dedicated student (most of the time).
Ambrose is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Total War: Shogun 2 Map Editor Totally Out Now News Latest Tech And Game Headlines 0 05-24-12 02:50 AM
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
Got driver running but Xfree shows only weird screens silamael NVIDIA Linux 2 09-25-02 01:43 AM
Weird problem with RPM jensa NVIDIA Linux 4 09-04-02 09:06 PM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.